mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان و اساتید من میخوام منو آبشاری یا spinner رو آموزش بدم این لینک دانلود http://s3.picofile.com/file/8216245450/spinner1.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ خیلی خوبه که وقتی مشکلتون حل میشه آموزش میزارید !!! امیدوارم برای دوستان مفید واقع شده باشه راستی کدهاتون رو همیشه داخل تگ قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ تگ رو لطفا یکی برای من توضیح بده من بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ تگ رو لطفا یکی برای من توضیح بده من بلد نیستم برادر ببین شما [] رو مینویسید و داخلش code میزارید و کدها رو مینویسید و بعدش [/] داخلش code قرار میدید علت اینکه جداگانه گفتم این بودکه نمیشه تگ رو کامل بگم چون سیستم اون رو حذف میکنه و حالت کد بهش میده اینجا میتونی بهتر بفهمی http://answercenter.ir/index.php?s=73aa08ede749976487594916afb445d1&&app=forums&module=extras§ion=legends&do=bbcode راستی اینم خودش اموزش متنی شد :oops: :oops: :oops: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ این کدهاش #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private Spinner1 As Spinner End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("spinner") Spinner1.Prompt="ostan" Spinner1.Add("ostan ra vared konid") Spinner1.Add("1") Spinner1.Add("2d") Spinner1.Add("3d") Spinner1.Add("4") Spinner1.Add("5d") Spinner1.Add("6d") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز منوی ابشاری اونی بود که بنده به شما کد دادم و مشابه خود اندروید ک نوتیفیکیشن بار رو از بالا به پایین میکشی منو هم از بالا به پایین میاد ولی حالا اسپینر چ ربطی به منو داره من نمیدونم دیگه لطفا دقت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ ببین دوست خوبم یه سوال Spinner خاصینی داره که بتونیم فونت محتواش رو عوض کنیم. یعنی فونت خود اسپینر رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ ببین دوست خوبم یه سوال Spinner خاصینی داره که بتونیم فونت محتواش رو عوض کنیم. یعنی فونت خود اسپینر رو خیر اقا محمد فونت ایتم های اسپینر تغییر نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ البته منظور بنده با reflaction بود ها نه تو خود بیسیک بصورت مستقیم ، اینو میدونستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ البته منظور بنده با reflaction بود ها نه تو خود بیسیک بصورت مستقیم ، اینو میدونستم طبق گفته خود اقای Erel نمیشه فونت ایتم های اسپسنرو عوض کرد به هبچ وجه فقط میشه سایز فونت و رنگشو عوض کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.