amirbeigi 192 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام من میخوام یه کیبورد بسازم ... چطور میتونم اینکارو بکنم ؟ یعنی بره توی تنظیمات و اینو فعال کنه بعد به جای کیبورد اصلی بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام من ی سورس کیبورد آماده دانلود کرده بودم از قبل بهش نگا ننداختم ببینم چجوریاس واستون آپلود میکنم فکر کنم ب دردتون بخوره http://s5.picofile.com/file/8216373884/customkeyboard2.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ ساخت کیبرد کار سختی هست که سرویس و کد نویسی خیلی زیاد لازم داره. فک کنم تو مانیفست یه کد مینویسی که اندروید برنامه تو رو به عنوان کیبرد میشناسه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ ساخت کیبرد کار سختی هست که سرویس و کد نویسی خیلی زیاد لازم داره. فک کنم تو مانیفست یه کد مینویسی که اندروید برنامه تو رو به عنوان کیبرد میشناسه موفق میشه دقیق بگید چجوری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ والا تا حالا کیبرد نساختم و نمیدونم چطوری ولی وقت زیادی برای ساختش لازمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ میشه دقیق بگید چجوری ؟ ساخت کیبورد استاندارد یکمی پیچیده هست امیر سورسیو ک بهت دادم نگا کن میفهمی منظورشون چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سلام من ی سورس کیبورد آماده دانلود کرده بودم از قبل بهش نگا ننداختم ببینم چجوریاس واستون آپلود میکنم فکر کنم ب دردتون بخوره http://s5.picofile.com/file/8216373884/customkeyboard2.rar.html این کیبورد فقط توی خود برنامه کار میکنه و در واقع اصلا کیبورد محسوب نمیشه آیا سورسی برای بیسیک نیست که بتونه خودشو به اندروید به عنوان کیبورد بشناسونه؟؟ که بشه از لیست کیبوردها انتخابش کرد مثل سوییفت کی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfanjuju 27 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ با سلام , اگه توی نت سرچ کنید مثال هست ولی نه برای بیسیک , برای اندروید استودیو هستش . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ با سلام , اگه توی نت سرچ کنید مثال هست ولی نه برای بیسیک , برای اندروید استودیو هستش . با بیسیکم میشه ساخت !!! دیدم قبلا ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
سلام
من میخوام یه کیبورد بسازم ... چطور میتونم اینکارو بکنم ؟
یعنی بره توی تنظیمات و اینو فعال کنه بعد به جای کیبورد اصلی بیاد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.