رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

این برنامه را گذاشتم رایگان  برید و دانلود کنید  مخصوصا پر سپولیسی ها  اول خاصتم پولیش کنم چون واقعا احتیاج داشتم ولی بعدا با خودم گفتم به قول سیاوش مفیدی ما داریم واقعا به کجا میریییییییییییم   و دوباره وجدانم اومد و گفت : بفرست بره خیره اموات  از دیروز دارم با وجدانم یکی بدو میکنم اینم اسکرین شاپش

post-2499-0-57142400-1444676443_thumb.png

post-2499-0-66431200-1444676489_thumb.jpg

post-2499-0-91798600-1444676502_thumb.jpg

post-2499-0-74916100-1444676549_thumb.jpg

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک ارسال

سلام

گرافیک 20

اما بهتر بود Title دستی درست میکردی !

ایده برای خودش 20 / ولی برای همه برنامه بخوایم در  نظر بگیریم 13و14

موفق باشید

لینک ارسال

ببین داداشم همه چیزا نمیشه اینجا توضیح داد که اونجایی را که خوشت اومده بگو توضیح بدم :fekr:

لینک ارسال

سلام.ایدت فوق العاده بود ولی متاسفانه اصلا نتونستی خوب پیادش کنی!گرافیک و به خصوص منوی اصلی خیلی خیلی زننده بود!

به نظرم درستش کن...

نمره : 14

لینک ارسال

ایده خوبه 19

گرافیک 15

معایب: گالری تصاویر , تصاویر جا به جا میشن و به حالت اول بر نمیگردن و دستی باید تنظیم بشه

جایی واسه نمایش تبلیغات تهیه دیده , نشده و نوشته روی متنهاست و این خیلی ناجوره

متن ها هم خط آخرش دیده نمیشه

صفحه درباره ما : رنگ نوشته ها با پس زمینه یکیه و بهتره از رنگ زرد یا سبز استفاده بشه تا راحت تر خونده بشه

تنظیمات : نوشته تستی رنگ متن داخل کادر نیست و بهتره جابجا بشه

کلیپ گلها : اندازه تصویر کوچیکه و اگه تمام صفحه بشه خیلی بهتره.

در قسمت نمایش متن وقتی روی دکمه منابع کلیک میکنیم . دکمه خروج زیر تبلیغاته و به زور دیده میشه اگه اندازه  لیبل ها کوچکتر و فاصله بینشون کمتر باشه بهتر میشه.

*** ببخشید دوست من که اینهمه معایب رو گفتم ولی واسه رشد برنامه خودت بود. *** :gol:

لینک ارسال

سلام و درود 

ایده برنامه 18 و گرافیک 14 چون واقعا گرافیک رو اصلا کار نکردی الان بیشتر کاربرها قبل از دانلود نرم افزار نگاهی به عکس ها میندازن اگه گرافیک خوبی داشت دانلود میکنند

از رنگ قرمز بیشتر استفاده کردی که زنندس و کاربر نرم افزارو باز کنه زود خارج میشه

سعی کن از طراحی فلت بیشتر استفاده کنی

لینک ارسال

ممنون از دوستان گلم من از ایراد گرفتن اصلا ناراحت نمیشم چون واقعا خودم را همیشه  از کم تجربه ترین افراد این گروه صمیمی میبینم وجای کار دارم تا رشد کنم حتما فرمایشات شما را اویزه گوشم میکنم ممنون دوستان

لینک ارسال

ایده خوبه 19

گرافیک 15

معایب: گالری تصاویر , تصاویر جا به جا میشن و به حالت اول بر نمیگردن و دستی باید تنظیم بشه

صفحه درباره ما : رنگ نوشته ها با پس زمینه یکیه و بهتره از رنگ زرد یا سبز استفاده بشه تا راحت تر خونده بشه

در قسمت نمایش متن وقتی روی دکمه منابع کلیک میکنیم . دکمه خروج زیر تبلیغاته و به زور دیده میشه اگه اندازه  لیبل ها کوچکتر و فاصله بینشون کمتر باشه بهتر میشه.

*** ببخشید دوست من که اینهمه معایب رو گفتم ولی واسه رشد برنامه خودت بود. *** :gol:

ایده خوبه 19

گرافیک 15

در مورد کلیپ نمیدونستم چه جوری تمام صفحه کنم گمونم مربوط به کیفیت کلیپه

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...