کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ به نام خالق برنامه نویسی خوب یه سورس براتون اماده کردم یا این سورس شما میتونید عکس رو گرد کنید دیدید بعضی برنامه ها عکس پروفایل رو گرد میکنن به همین روش امروز چیزی های باحال دارم براتون ، پسند یادتون نره ! لینک سورس + کتابخانه http://s6.picofile.com/file/8217008392/%DA%AF%D8%B1%D8%AF.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iranspg 0 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ رمز فایل چیه اخوی؟ ---- پیدا شد : basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ رمز فایل چیه اخوی؟ ---- پیدا شد : basic4android.org درود رمز تمامی فایل ها answercenter.ir یا basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ هر چی رمز تست کردم آقا مشکل داره. answercenter.ir basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larthechange 1 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ در در 1394/08/28, 17:18:50، شایان آباد گفته است : Hello Encrypt all files answercenter.ir Or basic4android.org hi password? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، larthechange گفته است : hi password? Hi Please do not up the old topics The password for the file has been changed to answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۷ در در 1395/03/23, 22:35:50، mohammad-alone گفته است : هر چی رمز تست کردم آقا مشکل داره. answercenter.ir basic4android.org سلام رمزش این بود،ولی ظاهرا فایل فشرده اش یه ایراداتی داره !!! basic4android.org بفرماییداینم لینک جدید: MSCircularImageView.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.