رفتن به مطلب
  • 0

ارور در اجرا


hosseinji

سوال

سلام من وقتی میخام اجرا بزنم این ارور رو میده post-3994-0-14335100-1444902327_thumb.png
اینم کد 

Private Panel1 As Panel
	Private Label1 As Label
	Private ScrollView1 As ScrollView
	Dim sql1 As SQL
	Dim cur1 As Cursor
	Dim stop As Int = 3%y
	Activity.LoadLayout("scroll")
	If File.Exists(File.DirAssets,"mydb.db") = False Then
	File.Copy(File.DirAssets,"mydb.db",File.DirInternal,"mydb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"mydb.db",False)
	cur1 = sql1.ExecQuery("select * from tbl_list")
	
	For i = 0 To cur1.RowCount-1
	Dim p As Panel
	p.Initialize("p")
	ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y)
	stop = stop + 15%y
	p.LoadLayout("main")
	Label1.Text = cur1.GetString("title")
	ScrollView1.Panel.Height = stop
	Next
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

دوست عزیز

مطمئن باشید که قبل از پاسخ دادن بهتون، تست ردم و نتیجه گرفتم!!!

این سورس برای من کار میکنه، سورس خودتونه با تغییری که بهتون گفتم

New folder.rar

 

post-2314-0-19661600-1444990224_thumb.png

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

خطا گفته اسم table رو اشتباه وارد کردید

دقت کنید که به بزرگی و کوچکی حروف هم حساس هست

ببینید دقیقا توی sqlite اسم table رو چی تعریف کردید و توی کد نویسی هم عینا مثل خودش تایپ کنید !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دادا درس

 

درود

خطا گفته اسم table رو اشتباه وارد کردید

دقت کنید که به بزرگی و کوچکی حروف هم حساس هست

ببینید دقیقا توی sqlite اسم table رو چی تعریف کردید و توی کد نویسی هم عینا مثل خودش تایپ کنید !

دادا درسته چون تو کوئری تو نویکت زدم اورد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسم دیتابیس رو عوض کنید(هم اسم خودش و هم اسمی که میخواد کپی بشه)و مجددا تست کنید ببینید مشکل حل میشه ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسم دیتابیس رو عوض کنید(هم اسم خودش و هم اسمی که میخواد کپی بشه)و مجددا تست کنید ببینید مشکل حل میشه ؟

دادا نشد از اولم کدشو نوشتم باز نشد حالا سورسو پیوست کردم ممنون میشم راهنمایی کنید

New folder.rar

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

همون اولش مشکل داره سورستون

دارید وجود فایل رو توی دیر است چک میکنید، خوب معلومه فایل توی دیر است هست

If File.Exists(File.DirAssets,"mydb.db") = False Then

کد شماست

به این شکل باید بشه

If File.Exists(File.DirInternal,"mydb.db") = False Then

خط 30 سورستون هست

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز

مطمئن باشید که قبل از پاسخ دادن بهتون، تست ردم و نتیجه گرفتم!!!

این سورس برای من کار میکنه، سورس خودتونه با تغییری که بهتون گفتم

attachicon.gifNew folder.rar

 

attachicon.gif2015-10-16_13-38-33.png

حله مرسی  :tashvigh:  :tashvigh:  :gol:  :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...