ali123ali123 4 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام این برنامه برای محرم ساختم. لطفا دانلود کنید و حتما جبران میکنم. مجموعه سیدالشهدا برای اندروید در بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ایده:به خاطر امام حســــــــــــــــــــــــــــین ( ع )عالی گرافیک : متوسط من خیلی از دوستان رو دیدم که برنامه هایی رو به عشق معصومین میسازند و البته رایگان و اما شما به عشق پول؟ کار عجیبی هستش که برنامه پولی باشه شاید ارزشش رو داشته باشه ولی ماه محرم هست و قطعا بیش از 500 برنامه با این موضوع ساخته میشه و ایا شانسی داره یه برنامه ی پولی؟ داخل همین انجمن بسیاری از دوستان از خیلی وقت پیش امادگیه خودشون رو اعلام کردند داخل بازار هم برنامه ی های زیادی دیدم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ درود ایده که به موقع هست 19 گرافیک نسبتا خوب 15 رابط کاربری نسبتا خوب 14 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ ایده 20 گرافیک 16 رابط کاربری 14 پولی اصلا جواب نمیده یعنی دانلود در حد 100 نهایتش رایگان با عدد بزاری خوب میگره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ من دقت نکردم که پولیه خوب شد استاد بیات اشاره کردن به این موضوع. شک نکن 1% هم جواب نمیده اگه پولی بزاری ! رایگان با تبلیغات عدد بزار حتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.