davood1382 302 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان این اولین برنامه ی من در مارکت ایران اپس می باشد امیدوارم از آن خوشتان بیاید. http://iranapps.ir/app/com.nosrati.amir.abadi.mohasebe.dayere شما با این نرم افزار میتوانید به راحتی و با سرعت بالا محیط و مساحت مثلث را بدست آورید .این نرم افزار برای تمامی مقاطع تحصیلی سودمند است.همچنین شما میتوانید با دانلود این نرم افزار فرمول مساحت و محیط مثلث را ملاحظه بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ ایده ی جالبی هست خوبه ولی فقط مثلث کافی نیست و اشکال بیشتری رو اصافه کنید گرافیک هم بیشتر کار کنید صودمند درستش اینه سودمند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ واسه برنامه اول خوبه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ خیلی عالیه. ولی روی گرافیک بیش تر کار کنید تا برای کودکان هم جذاب باشه. همچنین اشکال بیش تری بهش اضافه کنید... نمره 17 خوبه... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ به نظرم می تونید به راحتی مساحت اشکال دیگری هم اظافه کنید ویا بیشتر فرمول های ریاضی و اعداد اول که به درد دانش آموزان بخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ ایده خوبی هست ، پیشنهاد می کنم امکانات رو افزایش بدید و رویگرافیک کار کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ خسته نباشید. ولی تا جایی که من میدونم رابطه فیثاغورث ارتباطی به مساحت و محیط مثلث نداره ! رابطه فیثاغورث میگه مجذور وتر = مجموع مجذورات اضلاع قائم ولی مساحت و محیط یه چیز دیگه رو میگه ! واسه مساحت یه مثلث نا معلوم هم رابطه هرون رو داریم : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.