mostafakazemimk 104 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ این برنامه منه دوستان منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم پیشاپیش هم کمال تشکر رو دارم از کسانیکه جواب میدن و وقت میزارن گوشیتو بتکون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام عزیزم . برنامه ایده خوبی داره عالیه .. فقط اسکرین شات ها رو کوچیک گذاشته بودی و رو هم کدوم نوشته بودی رایگان .. ننویسی بهتره ... گرافیک رو ندید م درست ولی خوب بود ..کلا عالی خسته نباشی به امید موفقیت بیشتر در کارها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام عزیزم . برنامه ایده خوبی داره عالیه .. فقط اسکرین شات ها رو کوچیک گذاشته بودی و رو هم کدوم نوشته بودی رایگان .. ننویسی بهتره ... گرافیک رو ندید م درست ولی خوب بود ..کلا عالی خسته نباشی به امید موفقیت بیشتر در کارها + اسکرین ها خیلی بَده اصلا من گرافیک رو ندیدم چطوره اما به ایده 18 میدم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ سلام. ایده خوبیه ، احتمالا دانلود خوبی هم میشه. حتما نصبش میکنم و اگه مشکلی چیزی دیدم میگم. گرافیک هم خوبه ، ولی اسکرین شات ها کوچیکن و زیاد جالب نیستن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ممنونم که سر بنده منت گذاشتید و نظر دادید تشکر ویژه دارم از اقا پژمان که تو ساخت این برنامه خیلی کمکم کرد دوستان اگه ممکنه در اخر پیشنهادی دارید واسه بهتر شدن برنامه و اسکرین شات گرافیک و بقیه چیزها اون رو هم بفرمایید بازم سر بنده منت کذاشتید و باعث افتخار منه که اساتید نظر بدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ ایده خوب 19 گرافیک قابل قبول 15 موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
roxavito 40 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ ali khaste nabashiiiid لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام واقعا خسته نباشید خیلی خوبه.ایده عالیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.