coco 1,746 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سلام من امروز چقدر فعالم... :D خب........ یه سوال دیگه داشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببینید من طبق آموزش استاد ایزدی تمام مراحل ساخت فایل های php رو پیش رفتم اما موقع echo یا همون چاپ کردن حروف فارسی حروف به یسری چیزای عجیب و غریب تبدیل میشن! وقتی اون 1 خط کدی که گفته بودن برای نمایش درست حروف فارسی برمیدارم باز بهتر میشه....بجای اون علامت سوالا یسری ??? میاد!!! :crazy: لطفا راهنمایی کنید که چجوری این مشکل رو درست کنم! دیتابیسمم utf8 کردم و کار نکرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iran3tup 6 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ من اندروید کار نیستم ولی به صورت عادی باید متا نیم بزنید بهش تو هدر <meta charset="utf8"> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ من اندروید کار نیستم ولی به صورت عادی باید متا نیم بزنید بهش تو هدر <meta charset="utf8"> واقعااا ممنون!!!! درست شد!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iran3tup 6 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ واقعااا ممنون!!!! درست شد!! خواهش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.