arastooms 1,046 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام به همه بالاخره اولین برنامه من هم ساخته شداول تشکر میکنم از همه بچه های گروه مخصوصا مدیر انجمن آقای نیکروان و همه عزیزان که بدون هیچ چشم داشتی پاسخ سوالات من رو دادن و در ساخت این برنامه من رو راهنمایی کردن این اولین برنامه من هست و خیلی مشکل و ایراد کوچیک و بزرگ ممکنه داشته باشه از نظر ایده : باید بگم نمره خاصی نداره و خوب این طبیعی که چون برنامه اول من هست ولی از نظر طراحی : تمام سعی خودم رو کردم که به بهترین نحو ممکن برنامه رو طراحی کنم روی قسمت منو خیلی کار کردم تا بتونم یک منوی شیک و خوب با سایز مناسب در بیارم که با زدن دکمه منو در بالا قشنگ کار کنه و متریال دیزاین رو خوب اجرا کنم سعی کردم از کمترین کتابخونه ممکن استفاده کنم که بیشتر یاد بگیرم امید وارم دوستان نظر بدن و دانلود کنن و برنامه رو ببینن و نظر خودتون رو برام در بازار بنویسید مرسی و تشکر از همه اساتید عزیز100 جمله کاربردی ایتالیاییhttps://cafebazaar.i...jomle.ams/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ جالبه...چطوری اون تنظیمات رنگ رو عوض کردی؟! و اینکه اصلا چه شی ای هست؟! من فقط با رادیو باتن بلدم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ جالبه...چطوری اون تنظیمات رنگ رو عوض کردی؟! و اینکه اصلا چه شی ای هست؟! من فقط با رادیو باتن بلدم! کدوم منظور شما هست ؟؟ نتظیم رنگ نوشته؟؟ که سه تارنگ بیشتر نداره منظورتون دقیقا کدوم هست؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ تبریک می گم بهتون به عنوان اولین برنامه برنامه بسیار خوبی هست ، انشاالله که برنامه های بهتری ازتون ببینیم! ایده : ایده خوبی هست و بر عکس نظر خودتون نظر من در این مورد مثبت هست! گرافیک : گرافیک واقعا جای کار داره! از آیکون ها ، رنگ های فلت استفاده کنید! کمتر از عکس استفاده بکنید! و یکسری استاندارد هایی دیگه فلت که با جستجو در انجمن می تونید پیدا بکنید رو رعایت بکنید! منو برنامتون واقعا زیبا بود! و من این مورد رو نقطه قوت گرافیک می بینم! محتوا: محتوا هم خوب بود و خیلی خوب هست که از پرداخت درون برنامه ای استفاده کردید! فقط دقت کنید که تمامی راه های هک رو ببندید! که آموزش هاش در انجمن و فروشگاه موجود هست! پیشنهاد می کنم قابلیت تلفظ رو هم اضافه بکنید تا بهتر بشه! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام ایده 20 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ تبریک می گم بهتون به عنوان اولین برنامه برنامه بسیار خوبی هست ، انشاالله که برنامه های بهتری ازتون ببینیم! ایده : ایده خوبی هست و بر عکس نظر خودتون نظر من در این مورد مثبت هست! گرافیک : گرافیک واقعا جای کار داره! از آیکون ها ، رنگ های فلت استفاده کنید! کمتر از عکس استفاده بکنید! و یکسری استاندارد هایی دیگه فلت که با جستجو در انجمن می تونید پیدا بکنید رو رعایت بکنید! منو برنامتون واقعا زیبا بود! و من این مورد رو نقطه قوت گرافیک می بینم! محتوا: محتوا هم خوب بود و خیلی خوب هست که از پرداخت درون برنامه ای استفاده کردید! فقط دقت کنید که تمامی راه های هک رو ببندید! که آموزش هاش در انجمن و فروشگاه موجود هست! پیشنهاد می کنم قابلیت تلفظ رو هم اضافه بکنید تا بهتر بشه! موفق باشید سلام اول سپاس از نظر سازنده و خوب شما دوست عزیز که برای من واقعا با ارزش هست در باره ایده باید بگم که کم در کشور ایتالیا زندگی میکنم و از ایتالیا انجمن رو دنبال میکنم بارها با این مشکل روبرو بودم و سعی کردم اولین برنامه ای که مینویسم جهت رفع مشکل خودم و دوستانی باشه که اینجا هستند و قصدم خرید و یا فروش محتوا نبوده ولی قیمت براش انتخاب کردم که حزینه هایی که تا حالا دادم رو جبران کنم و بعد حتما رایگان در اختیار دوستان قرار میدم در باره منو باید بگم که پیشنهاد میکنم دانلود کنند دوستان دیگه و منو رو ببینند چون واقعا روش کار کردم و به نظر خودم هم تنها قسمتی تو گرافیک که جای حرف داره و خوبه منو هست و ممنونم از نظر شما انشا الله در آینده در انجمن آموزش این منو رو قرار میدم برای همه عزیزان در بازه عکسهایی کع انتخواب کردم نمی دونم چی باید بگم چون من آموزش هایی رو که گفتید نخوندم و اگر بیشتر راهنمایی کنید یا لینکی قرار بدید تشکر میکنم نظر هم در بازار فراموش نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ دوستان برای اضافه کردن قابلیت تلفظ راهنمایی در انجمن هست که من مطالعه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام اول سپاس از نظر سازنده و خوب شما دوست عزیز که برای من واقعا با ارزش هست در باره ایده باید بگم که کم در کشور ایتالیا زندگی میکنم و از ایتالیا انجمن رو دنبال میکنم بارها با این مشکل روبرو بودم و سعی کردم اولین برنامه ای که مینویسم جهت رفع مشکل خودم و دوستانی باشه که اینجا هستند و قصدم خرید و یا فروش محتوا نبوده ولی قیمت براش انتخاب کردم که حزینه هایی که تا حالا دادم رو جبران کنم و بعد حتما رایگان در اختیار دوستان قرار میدم در باره منو باید بگم که پیشنهاد میکنم دانلود کنند دوستان دیگه و منو رو ببینند چون واقعا روش کار کردم و به نظر خودم هم تنها قسمتی تو گرافیک که جای حرف داره و خوبه منو هست و ممنونم از نظر شما انشا الله در آینده در انجمن آموزش این منو رو قرار میدم برای همه عزیزان در بازه عکسهایی کع انتخواب کردم نمی دونم چی باید بگم چون من آموزش هایی رو که گفتید نخوندم و اگر بیشتر راهنمایی کنید یا لینکی قرار بدید تشکر میکنم نظر هم در بازار فراموش نکنید دوست عزیز برنامتون بسیار عالی هست اما احتمال اینکه کم دانلود شه خیلیه...کاملا هم طبیعی هست...چون که یکی از نکات ایده پردازی اینه که افراد زیادی رو پوشش بده! مثلا الان بیاین حساب کنید چند نفر ایرانی توی ایتالیا هستن (یا علاقه دارن زبان ایتالیایی یاد بگیرن) بعد ببینید چندتاشون بازار دارن....چند تاشون میان بگردن دنبال همچین برنامه ای... چند نفر برنانه شما رو میبینن؟! و در نهایت از اون چند نفری که میبینن چند نفر دانلودش میکنن؟! مطمعنا عدد کمی خواهد بود...البته اینارو نمیگم که ناراحتتون کنم...امیدوارم انتقاد پذیر باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز برنامتون بسیار عالی هست اما احتمال اینکه کم دانلود شه خیلیه...کاملا هم طبیعی هست...چون که یکی از نکات ایده پردازی اینه که افراد زیادی رو پوشش بده! مثلا الان بیاین حساب کنید چند نفر ایرانی توی ایتالیا هستن (یا علاقه دارن زبان ایتالیایی یاد بگیرن) بعد ببینید چندتاشون بازار دارن....چند تاشون میان بگردن دنبال همچین برنامه ای... چند نفر برنانه شما رو میبینن؟! و در نهایت از اون چند نفری که میبینن چند نفر دانلودش میکنن؟! مطمعنا عدد کمی خواهد بود...البته اینارو نمیگم که ناراحتتون کنم...امیدوارم انتقاد پذیر باشید... نه کاملا همه اینا رو در نظر گرفتم این برنامه فقط برای یاد گیری بوده و برای یک مبتدی و اولین برنامه در نظر گرفته شده حق کاملا با شما هست من اصلا روی فروش و دانلود فکر نکردم و نمیکنم _ در باره این برنامه البته _ خیلی هم نظر شما استفاده خواهم کرد برای بازار یابی در آینده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.