رفتن به مطلب
  • 0

نوشتن متن در مسیج باکس


arastooms

سوال

سلام به همه اساتید عزیز 

من روی یک دیتا بیس دیکشنری کار میکنم 
به این صورت که ستون های دیتابیس هست 
1- id
2- En
3-Fa

///////////////////////////////////////////////

در ستون En یک کلمه انگلیسی هست و در ستون مقابلش یعنی Fa چندین کلمه فارسی که معنی های متفاوت اون کلمه هست که با " ویرگول " از هم جداشده

////////////////////////////////////////////

در حال حاضر با خط فرمان زیر بعد از کلیک برروی لیست ویو مسیج باکس من باز میشه


Sub lv1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
	
	Dim cur As Cursor
	cur = sql1.execquery("SELECT * FROM tbl WHERE id="&Value)
cur.position = 0
Msgbox(cur.getstring("Fa"),cur.getstring("En"))

End Sub

ولی مشکلم اینه که می خواهم مثل شکل معنی لغات در مسیج باکس جدا جدا نمایش داده بشه نه به صورت پشت سر هم ( که رابط کاربری شکیل تر بشه)

 

عکس رو ضمیمه کردم امید وارم منظورم رو رسونده باشم
1111.png
 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام 
باورم نمیشه واقعا دقیقا کار کرد آقای نیکروان عزیز

 

من رو مدیون خودتون کردید دوست عزیز واقعا نمی دونم چه طور تشکر کنم 
هم چنیم دوستان عزیز دیگه هم لطف کردن راهنمایی کردن 
من عکس رو قرار میدم و پست رو میزنم پاسخ داده شده 

ولی یک درخواست کوچیک دارم اگر میشه کد رو برام تشریح کنید که یاد بگیرم 
چون فکر میکنم این قسمت خیلی مهمی باشه در کد نویسی که بتونیم داده رو جدا کنیم یا قسمت خاصی رو پیداکنیم 
من ss رو اصلا متوجه نشدم در کد نویسی شما 
محبت میکنید جواب بدید
تشکر
33333.png

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

شما بیا متن فارسی رو split  کن.یعنی شما بیا ( , )  رو از متنت جدا کن و اسپلیت کن.

شما این کد رو تست کن ببین جواب می گیری 

 

Dim str() As String
str = Regex.Split(",",cr.GetString("Fa"))
Dim Matn As String
For i = 0 To Str.Length - 1
 Matn = Matn & CRLF & Str(i)
Next
MsgBox(Str,"")

کد رو دستی نوشتم مطمئن نیستم جواب بده.

تست کنید نتیجه رو بگید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نوشته هارو میتونید با ویرگول جدا کنید به این صورت بنویسید کدهارو و تست کنید:

	Dim cur As Cursor
	cur = sql1.execquery("SELECT * FROM tbl WHERE id="&Value)
cur.position = 0
Dim s As String
s=cur.getstring("Fa")
Dim l As List
l.Initialize
l=Regex.Split(",",s)
Dim ss As String
For i=0 To l.Size-1
	ss=ss&l.Get(i)&CRLF
Next
Msgbox(ss,cur.getstring("En"))
ss=""
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جلوی هر خط از کد های توضحیش رو مینویسم:

Dim s As String ' یه متغیر تعریف کردیم هر اسمی میتونه داشته باشه
s=cur.getstring("Fa") ' با کرسر فا رو گرفتیم از دیتابیس و ریخته شد توی s
Dim l As List ' یه لیست تعریف کردم که جاش میشد آرایه هم تعریف کرد
l.Initialize 'فعال سازی اولیه
l=Regex.Split(",",s) 'گفتم توی متغیر اس ، متن هارو با ویرگول جدا کنه و بریزه تو لیست
Dim ss As String 'یه متغیر که میتونه اسمش هرچی باشه ، حالا من گذاشتم اس اس
For i=0 To l.Size-1 ' از 0 تا تعداد آیتم های لیست حلقه گذاشتم
	ss=ss&l.Get(i)&CRLF 'یکی یکی آیتم های لیست رو بگیره و یه اینتر هم زیرش بزنه
Next
Msgbox(ss,cur.getstring("En")) ' در آخر اس اس رو که نتیجه توش ریخته شده نمایش بده
ss="" 'اس اس رو خالی کنه تا دفعه بعد قاطی نکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...