amirex128 19 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ من وقتی از کتاب خونه برای ست اسکرول و تنظیم کردن مولتی پنل استفاده میکنم با این ارور مواجع می شم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ من وقتی از کتاب خونه برای ست اسکرول و تنظیم کردن مولتی پنل استفاده میکنم با این ارور مواجع می شم. بفرمایید : http://answercenter.ir/topic/6748-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-autoscroll-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ این کتاب خونه رو هم اضافه کردم حالا باز این ارور رو نشون میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/user/2983-amirex/ واسه انجام اسکرول مستقیما از خود همین کتابخانه ک نوشتم استفاده کنید http://answercenter.ir/topic/6748-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-autoscroll-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ الیاس عزیز درود به شما و سپاس که این کتابخونه رو رایگان در دست رس بچه ها قرار دادی امید وارم همیشه سلامت و شاد باشی دوست عزیز موفق و پیروز باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ashena 128 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام آقا الیاس عالیه دستتون درد نکنه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alifire2011 5 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام وقتی اجرا میکنم سورسشو کلی ارور میگیره و نیاز به کتابخونه های زیادی داره لطفا اونارو هم بزارید ( sl.jar واسه من میگه این این رو نداری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از کتابخونه برای من خیلی کاربردی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا الیاس من قبلا درخواست کرده بودم انگار وقت نکردین اگه بشه واسه قسمت های -باز کردن ایدی تلگرام -مخفی کردن اسکرول بار در اسکرول ویو -دادن انیمیشن به ویو ها و از همه مهم تر و کاربردی تر : ساختن مسیج باکس کاملا سفارشی و اختصاصی آموزش استفاده از کتابخونه رو بذارید همین چند خط کد رو همینجا هم بنویسید کافیه ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiReza_71 13 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا الیاس من قبلا درخواست کرده بودم انگار وقت نکردین اگه بشه واسه قسمت های -باز کردن ایدی تلگرام -مخفی کردن اسکرول بار در اسکرول ویو -دادن انیمیشن به ویو ها و از همه مهم تر و کاربردی تر : ساختن مسیج باکس کاملا سفارشی و اختصاصی آموزش استفاده از کتابخونه رو بذارید همین چند خط کد رو همینجا هم بنویسید کافیه ممنونم سلام شما این کتابخانه رو دارید ، من لنگ این کتابخانه هستم ، وقتی کامپایل می کنه میگه این کتابخانه وجود نداره نام کتاب خانه : farsmsgbox.jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ سلام شما این کتابخانه رو دارید ، من لنگ این کتابخانه هستم ، وقتی کامپایل می کنه میگه این کتابخانه وجود نداره نام کتاب خانه : farsmsgbox.jar سلام دوست عزیز کتابخانه FarsMsgBox رو میخواد ک خودم قبلا نوشتم از سر FarsSlide Lib فردا صبح زود کتابخانه رو با مثال قرار میدم شرمندم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا الیاس من قبلا درخواست کرده بودم انگار وقت نکردین اگه بشه واسه قسمت های -باز کردن ایدی تلگرام -مخفی کردن اسکرول بار در اسکرول ویو -دادن انیمیشن به ویو ها و از همه مهم تر و کاربردی تر : ساختن مسیج باکس کاملا سفارشی و اختصاصی آموزش استفاده از کتابخونه رو بذارید همین چند خط کد رو همینجا هم بنویسید کافیه ممنونم آقا الیاس منم این آموزشو میخوام ممنون میشم تو انجمن بزاریدش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ آقا الیاس منم این آموزشو میخوام ممنون میشم تو انجمن بزاریدش خوب واسه باز کردن اکانت ی نفر تو اینستاگرام : Dim p As PersianLib p.OpenTelegramUser("ایدی تلگرام طرف") مخفی کردن اسکرول بار : p.HiddenScrollBar(اسم اسکرول ویو) '//masalan ' / p.HideScrollBar(ScrollView1) دادن انیمیشن مثلا ب ی ایمیج ویو : Dim ImageView1 As ImageView Dim p As PersianLib p.AnimationToView(15,ImageView1) ساخت میسیج باکس خفن : Dim p As PersianLib p.FullCostumMsgBox(Me,"تعداد دکمه","موضوع پیغام","رنگ موضوع","متن پیغام","رنگ متن پیغام","سایز متن پیغام","رنگ خظ های بین موضوع و متن","رنگ سایه","رنگ دکمه بله","رنگ دکمه خیر","رنگ دکمه کنسل","عرض","ارتفاع",Null) ی نکته فوق العاده مهم واسه دوستانی ک میخوان از کتابخونه استفاده کنن این 2تا کتابخانه دیگه روهم دانلود کنن و در پوشه کتابخانه های خودشون قرار بدن تا مشکلی در ران گرفتن نداشته باشن 2تا کتابخونه دیگه خودم : http://answercenter.ir/topic/6748-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-autoscroll-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%84%DB%8C%D8%A8%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88/ http://s5.picofile.com/file/8226430068/FarsMsgBox.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ کتابخانه و کاربردهاش عالید هستن اما من وقتی از توابع زیر استفاده کردم موقعی که تو برنامه میخوام باهاشون کار کنم ارور java.lang.NullPointerException میده: per.ShowAvailableInternalMemoryInMsgBox("فضای موجود در حافظه داخلی") per.ShowAvailableExternalMemoryInMsgBox("فضای موجود در حافظه خارجی") راهنمایی میکنید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ درود به همه کاربران عزیز نسخه دوم کتابخانه پارسیان امکانات بسیار کاربردی جدیدی اضافه شده از جمله : -باز کردن ایدی تلگرام -باز کردن ایدی اینستاگرام -باز کردن ایدی لاین -تغییر الفای ویو -مخفی کردن اسکرول بار در اسکرول ویو -دریافت کردن نام اپراتور شبکه -گرفتن اسکرین شات - ادد کردن ایتم منو به اکشن بار های HOLO و Material -باز کردن لینک در MX PLAYER - نصب و پاک کردن برنامه ای -نوتیفیکیشن اختصاصی -دادن انیمیشن به ویو ها و از همه مهم تر و کاربردی تر : ساختن مسیج باکس کاملا سفارشی و اختصاصی لینک دانلود نسخه دوم کتابخانه http://s5.picofile.com/file/8220032668/PerSianLibV2.rar.html رمز فایل : answercenter.ir اختصاصی از انجمن AnswerCenter.Ir یکی از مدیزان لطف کنه کنار اسم تاپیک ی ورژن 1 و 2 هم بذاره موفق ترین باشید خوشحال میشم نظر بدید و پیشنهاد واسه نسخه بعدی خیلی هم خوب اما نیاز به byteconverter.jar داره؟؟ من کتابخونه رو ادد کردم برای کامپایل byteconverter.jar مبخاد انگاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۴ آقای عرفانی راهنمایی نمیکنید برای حل این مشکلم؟؟؟ کتابخانه و کاربردهاش عالید هستن اما من وقتی از توابع زیر استفاده کردم موقعی که تو برنامه میخوام باهاشون کار کنم ارور java.lang.NullPointerException میده: per.ShowAvailableInternalMemoryInMsgBox("فضای موجود در حافظه داخلی") per.ShowAvailableExternalMemoryInMsgBox("فضای موجود در حافظه خارجی") راهنمایی میکنید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ up:| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sikish 11 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ آقای عرفانی راهنمایی نمیکنید برای حل این مشکلم؟؟؟ سلام دوست عزیز شما باید تو قسمت که نوشتید فضای موجود در کارت حافظه عبارت True را تایپ کنید این کد برای تعیین مدت زمان نمایش Toast Message لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ آقای عرفانی راهنمایی نمیکنید برای حل این مشکلم؟؟؟سلام عذر میخوام نگاه نکرده بودم تاپیکوبتده تمام قابلیت های کتابخانه رو تست کردم و مشکلی نداشتن شما initialize رو انجام دادید؟ Dim p As PersianLib P.Initialize p.ShowAvaliableInternalMemoryInMsgBox("memorie" "shoma","subjecte) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ سلام عذر میخوام نگاه نکرده بودم تاپیکو بتده تمام قابلیت های کتابخانه رو تست کردم و مشکلی نداشتن شما initialize رو انجام دادید؟ Dim p As PersianLib P.Initialize p.ShowAvaliableInternalMemoryInMsgBox("memorie" "shoma","subjecte) خواهش میکنم بله دقیقا درست انجام دادم!!!! همه متد ها اجرا میشن بجز همین مورد حافظه که ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.