رفتن به مطلب
  • 0

مشکل با ریسیت نشدن تایمر


vistamobile

سوال

سلام. من یه تایمر رو متصل کردم به ProgressBar (از طریق تایپک آموزش خودم :oops: ) خب بعد با یه مشکل جالبی بر خوردم که هیچ جوره حل نمیشه!! یعنی نتونستم حل کنم. من به برنامه لیمیت یک دقیقه دادم یعنی گفتم اگر زیر یک دقیقه کار انجام شد برو به اکتویتی دوم. تا اینجا مشکلی نبود. وقتب کاربر موفق میشه زیریک دقیقه  بره به اکتویتی دوم، تایمر دیگه کار نمیکنه!! یعنی ProgressBar رو صفره !! میخواستم بدونم چه کدی رو باید اضافه کرد تا با باز شدن هر اکتیویتی دوباره تایمر شروع به کار کنه . این کد ماژول زمانه که خیلی سادست و هیچی نداره :



'Code module
'Subs in this code module will be accessible from all modules.
Sub Process_Globals
Dim zaman As Timer
End Sub

و این هم کد ProgressBar  :



Sub time1_tick
m = m - 1
m1 = m1 -2
ProgressBar1.Progress = m1
If m1=0 Then
los_pnl.Visible=True
End If
End Sub

الان به نظر دوستان چی رو به کجا اضافه کنم تا تایمر با شروع هر اکتیویتی ، دوباره شروع بشه؟  :gol: 


لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام. نشد یعنی فرقی نکرد. تایمر ثابته!! کسی از دوستان هست کمک کنه؟  :zoor::S

 

حل شد:

البته با روش خودم. واسه هر اکتویتی یه خط به تایمر اضافه کردم اینجوری :

Sub Process_Globals
	'These global variables will be declared once when the application starts.
	'These variables can be accessed from all modules.
      Dim zaman As Timer
	  Dim zaman2 As Timer 
      Dim zaman3 As Timer
	  Dim zaman4 As Timer 
	  Dim zaman5 As Timer
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب توی Activity_Create یا Activity_Resume

بیا تایمر رو مساوی 0 قرار بده

 

شاید درست شد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل تو شروع اکتویتی بعدیاست. یعنی چه برگردی اکتویتی قبلی چه بعدی ، تایمر فقط یک بار کار میکنه. 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام مختار جان

بابا شدی یا نه اخر؟

عکس قرار بود بفرستیا!!! :| :| :|  :zoor:  :zoor:  :zoor:  :zoor:

 

ببین

شما میای و تایمر رو  توی اکتیویتی کریت اینیشیالایز و enabled رو مساوی ترو قرار میدی دیگه

خوب

 چرا برابر false قرار نمیدی در اخر تایمر تیک؟

timer1.enabled = false

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عاقا این بچه ما هنوز مونده. باید صبر بنمایین. داداش خوبی؟ چه خبرا ؟ نیستم یه مدتیه انجمن یه جوریه!! تست میزنم فردا خبرت میکنم. الان دسترسی ندارم شهاب جان. دمت گرم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...