Shaye 0 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من یک ویو ادد کردم تو دیزاینر اما حالا نمیخوامش میخوام پاکش کنم اما بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من یک ویو ادد کردم تو دیزاینر اما حالا نمیخوامش میخوام پاکش کنم اما بلد نیستم روش کلیک کن و دیلیت روی صفحه کیبورد رو بزن راه های دیگه هم هستند مثل کلیک راست روش و دیلیت و... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشیدمن یک ویو ادد کردم تو دیزاینر اما حالا نمیخوامش میخوام پاکش کنم اما بلد نیستم اول رو تب view tree کلیک کن. بعد روی ویوی موردنظر کلیک کن و دیلیت بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام با دیلت کیبورد پاک میشه رو ویو راست کلیک کنید Cut بزنید هم پاک میشه باکد نویسی هم میشه پاکش کرد ب این شکل : Dim i As ImageView i.RemoveView لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Shaye 0
سلام خسته نباشید
من یک ویو ادد کردم تو دیزاینر اما حالا نمیخوامش میخوام پاکش کنم اما بلد نیستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.