شایان آباد 2,148 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 درود اقای ایزدی اگه میشه لطف کنید برای انجمن جدید پوسته ویبولتین رو تهیه کنید به نظر من برای انجمن جدید این پوسته مناسب نیست موفق باشید 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 سلام ؛ شایان جان قضیه انجمن جدید چیه ؟! 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,745 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 سلام ؛ شایان جان قضیه انجمن جدید چیه ؟! قراره انجمن جدیدی زده بشه که توش آموزش همه زبان های برنامه نویسی قرار داده بشه 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 قراره انجمن جدیدی زده بشه که توش آموزش همه زبان های برنامه نویسی قرار داده بشه البته به مرور زمان ... فعلا اندروید استدیو اضافه میشه ! 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 اگر بتونید سی شارپ هم اضافه کنید خیلی خوب میشه بنده هم میتونم تا حد زیادی در زمینه سی شارپ کمک کنم به انجمن قبل از بیسیک سی شارپ بودم با تشکر 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 اگر بتونید سی شارپ هم اضافه کنید خیلی خوب میشه بنده هم میتونم تا حد زیادی در زمینه سی شارپ کمک کنم به انجمن قبل از بیسیک سی شارپ بودم با تشکر بنده هم در حد توانم کمک میکنم 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 در مورد جاوا و c++ من هم می تونم همکاری کنم ... این دو زبان مکمل هم هستند و بسیار مهم و کاربردی! 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 ما هم تلاش میکنیم از دوستان یاد بگیریم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 فقط یه چیزی یه قسمت واسه بازی سازی اندروید هم بزارید 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.