کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ درود اقای ایزدی اگه میشه لطف کنید برای انجمن جدید پوسته ویبولتین رو تهیه کنید به نظر من برای انجمن جدید این پوسته مناسب نیست موفق باشید 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ سلام ؛ شایان جان قضیه انجمن جدید چیه ؟! 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ سلام ؛ شایان جان قضیه انجمن جدید چیه ؟! قراره انجمن جدیدی زده بشه که توش آموزش همه زبان های برنامه نویسی قرار داده بشه 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ قراره انجمن جدیدی زده بشه که توش آموزش همه زبان های برنامه نویسی قرار داده بشه البته به مرور زمان ... فعلا اندروید استدیو اضافه میشه ! 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اگر بتونید سی شارپ هم اضافه کنید خیلی خوب میشه بنده هم میتونم تا حد زیادی در زمینه سی شارپ کمک کنم به انجمن قبل از بیسیک سی شارپ بودم با تشکر 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اگر بتونید سی شارپ هم اضافه کنید خیلی خوب میشه بنده هم میتونم تا حد زیادی در زمینه سی شارپ کمک کنم به انجمن قبل از بیسیک سی شارپ بودم با تشکر بنده هم در حد توانم کمک میکنم 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ در مورد جاوا و c++ من هم می تونم همکاری کنم ... این دو زبان مکمل هم هستند و بسیار مهم و کاربردی! 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ ما هم تلاش میکنیم از دوستان یاد بگیریم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ فقط یه چیزی یه قسمت واسه بازی سازی اندروید هم بزارید 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.