رفتن به مطلب
  • 0

timer ودانلود


alirezakazemizaroomi

سوال

سلام

چطوری میتونیم بگیم که وقتی دانلود شروع شد یک تایمر شروع بشه وقتی دانلود تموم شد تایمر متوقف بشه؛بعد اگه مدت زمانی که طول کشید بیشتر از دو دقیقه بود یک پیام بده؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

اها

فک کردم دقیقه رو میخوای

Sub jobdone(job As HttpJob)
	
	If job.Success = True Then
		
		If job.JobName = "job1" Then
			
			t.Enabled = False
			Dim result As Int
			result = second 
			If result < 2 Then
				Msgbox("more than two mins")
			End If
			
		End If
		
	End If
	
End Sub

قبلا مقدار second رو تقسیم بر 60 میکردیم

الان این کارو نمیکنیم که به ثانیه بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ساب گلوبال

Sub Globals
Dim t As Timer
t.Initialize("t",1000)
Dim second As Int
Dim ht As HttpJob
End Sub
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
ht.Initialize("job1",Me)
ht.Download("google.com")
t.Enabled = True
End Sub
Sub t_Tick
	second++
End Sub
Sub jobdone(job As HttpJob)
	
	If job.Success = True Then
		
		If job.JobName = "job1" Then
			
			t.Enabled = False
			Dim result As Int
			result = second / 60
			If result > 2 Then
				Msgbox("more than two mins")
			End If
			
		End If
		
	End If
	
End Sub

من تست نکردم اما به احتمال زیاد کار میکنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ساب گلوبال

Sub Globals
Dim t As Timer
t.Initialize("t",1000)
Dim second As Int
Dim ht As HttpJob
End Sub
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
ht.Initialize("job1",Me)
ht.Download("google.com")
t.Enabled = True
End Sub
Sub t_Tick
	second++
End Sub
Sub jobdone(job As HttpJob)
	
	If job.Success = True Then
		
		If job.JobName = "job1" Then
			
			t.Enabled = False
			Dim result As Int
			result = second / 60
			If result > 2 Then
				Msgbox("more than two mins")
			End If
			
		End If
		
	End If
	
End Sub

من تست نکردم اما به احتمال زیاد کار میکنه

 

سلام ممنون از کمکت

ولی تو این قسمت ارور میده:

Sub t_Tick
    second++
End Sub

این "second++ " کاربردش چیه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این میاد یکی به متغیر اضافه میکنه

اینطوری بنویس

second = second + 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ممنون از کمکت

ولی تو این قسمت ارور میده:

Sub t_Tick
    second++
End Sub

این "second++ " کاربردش چیه؟

 

سلام

 

به جای second ++ 

 

second + 1 بنویسید

 

شهاب با سی شارپ اشتباه گرفته :D

----------------

اره الیاس یه لحظه فکرم پرید اونور:)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

این میاد یکی به متغیر اضافه میکنه

اینطوری بنویس

second = second + 1

ممنون درست شد 

 اگه بخوام بگم که اگه مدت زمانی که طول کشید کمتر از دو ثانیه بود یک پیام بده؟چطوری باید تغیرش بدم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

خوبه که درست شد

If result < 2 Then

اینو میدونم اون مثالی که اول گفتین بر حسب  دقیقه بود حالا من میخوام ببینم بر حسب ثانیه چطوری میشه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دمت گرم دیگه عالی شد خدا خیرت بده :gol:  

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...