رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در درون پرداخت


jfareba

سوال

سلام برنامم یه مشکل داره اونم این که وقتی پرداخت انجام شد بازم مینویسه برنامه قفل وباید پرداخت کنید ولی برنامه قفل براش باز میشه این مشکلش اینه که وقتی به نت دست رسی نداشته باشیم برنامه براش باز نمیشه

اینم کد های برنامه لطفا بگین ایرادش کجاست؟

sub List_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
    Meghdar= Value
    If File.Exists(File.DirAssets,"ParsRoid/paycode.ghf") = False Then
    If Position < 6 Or Position = 6 Then
    StartActivity(javzana)
    End If
    
    End If

     If File.Exists(File.DirAssets,"ParsRoid/paycode.ghf") = False Then
    If Position > 6 Then
     p.RequestPayment("rah","inapp","pardakht1")
    ToastMessageShow("این مطلب قفل است و پس از پرداخت باز می شود.",False)
    End If
    
    Else    
     If File.Exists(File.DirAssets,"ParsRoid/paycode.ghf") = False Then
ToastMessageShow("مطلب باز است",False)
    End If
    End If
End Sub

Sub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase)    
    If Success=True Then
If Product.DeveloperPayload="pardakht1" Then
ToastMessageShow("پرداخت انجام شده",False)
 StartActivity(javzana)
End If
    Else
ToastMessageShow("انجام نشد",False)
    

End If
 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

فک کنم شما میای و چک میکنی اگه فایل ParsRoid/paycode.ghf 

وجود نداشت، درخواست پرداخت درون برنامه میدی

درسته؟

اگه اینطوره 2 تا اشتباه میبینم اینجا

یکی توی این دستور هست

File.Exists(File.DirAssets,"ParsRoid/paycode.ghf")

که به جای DirAssets باید بتویسید DirInternal

File.Exists(File.DirInternal,"ParsRoid/paycode.ghf") 

خوب

بعد از انچام پرداخت هم باید این فایل رو بسازید دیگه

 

Sub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase)    
    If Success=True Then
If Product.DeveloperPayload="pardakht1" Then
File.WriteString(file.dirinternal,"ParsRoid/paycode.ghf","payCODE or Any Text")
ToastMessageShow("پرداخت انجام شده",False)
 StartActivity(javzana)
End If
    Else
ToastMessageShow("انجام نشد",False)
end if

 

به جای این هم متنی که میخواین توی این فایل باشه رو بنویسید

payCODE or Any Text

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سر این خط ارور میده

File.WriteString(file.dirinternal,"ParsRoid/paycode.ghf","payCODE or Any Text")

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

File.WriteString(File.DirInternal,"ParsRoid/paycode.ghf","text")

اینو بذار ببین ردیف میشه

جای تکست متن خودتو بذار

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل اولی هم هنوز سرجاشه

برای ایت مهایی که قراربود پرداخت انجام بشه بعد از پرداخت بازهم به بازار وصل میشه بعد میبینه پرداخت شده بعد مطلب رو باز میکنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من چیزی نمیدونم

ولی یکجا دیده بودم به گمونم گفته بود که پرداخت درون برنامه ای رو شبیه ساز با مشکل مواجه میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم ولی رو گوشی امتحان میکنم

رو شبیه ساز نیست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حس میکنم جای این خط کد درست نیست

p.RequestPayment("rah","inapp","pardakht1")

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز کد 

p.RequestPayment("rah","inapp","pardakht1")

درسته ، اروری که بالا گزاشتین داره میگه یه فایل وجود نداره ، مشکل شما پرداخت نیست ، مشکل از فایل هاییه که ایجاد میکنین و چک میکنین برای پرداخته

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم از پاسختون

مراحل پرداخت درون برنامه بنده کاملا درست هست وهیچ مشکلی نداره فقط مشکل من تو این عکس مشخصه

بعد از پرداخت همچین چیزی میاد اگه نت وصل باشه صفحه باز میشه اگه نباشه این خطا میده

2016_02_14_15_46_31_974.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...