davood1382 302 ارسال شده در 28 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 سلام دوستان من در یک لایوت حدود25 تا لیبل دارم که باید با بخش دیزاینر اسکریپت جاگذاری بشن تا در گوشی های مختلف . . .. . . حالا سوالی داشتم ابا روشی هست که من دیگه برای این لیبل ها یا هر اشیای دیگری کد کم تری توی دیزاینر اسکریپت بنویسم اخه خیلی میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 563 ارسال شده در 7 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2015 Horizental Anchor Veritical Anchor لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 28 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 25 تا لیبل که فک نکنم تو یدونه Layout جا بشه ! مگه اینکه Layout قابلیت Scroll داشته باشه و شما مکان لیبل ها رو موقع ایجادشون تعیین کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 بنده ورینت رو روی 800*1280 گذاشتم مشکل دیزاینر اسکریپته که باید زیادی توش کد بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 28 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 چرا؟ مگه حتما باید تو دیزاینر اسکریپت مکانشو مشخص کرد؟ میشه منظورتونو واضح تر بگید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 28 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 واضح تر نداره دوست عزیز من به دلیل داشتن تعداد زیادی ویو باید زیادی توی دیزاینر اسکریپ کد بزنم میخواستم ببینم ایا میشه این کد ها به 50 خط کد نزدیکند رو خلاصه کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان من در یک لایوت حدود25 تا لیبل دارم که باید با بخش دیزاینر اسکریپت جاگذاری بشن تا در گوشی های مختلف . . .. . .
حالا سوالی داشتم ابا روشی هست که من دیگه برای این لیبل ها یا هر اشیای دیگری کد کم تری توی دیزاینر اسکریپت بنویسم اخه خیلی میشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.