davood1382 302 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من در یک لایوت حدود25 تا لیبل دارم که باید با بخش دیزاینر اسکریپت جاگذاری بشن تا در گوشی های مختلف . . .. . . حالا سوالی داشتم ابا روشی هست که من دیگه برای این لیبل ها یا هر اشیای دیگری کد کم تری توی دیزاینر اسکریپت بنویسم اخه خیلی میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ Horizental Anchor Veritical Anchor لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ 25 تا لیبل که فک نکنم تو یدونه Layout جا بشه ! مگه اینکه Layout قابلیت Scroll داشته باشه و شما مکان لیبل ها رو موقع ایجادشون تعیین کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ بنده ورینت رو روی 800*1280 گذاشتم مشکل دیزاینر اسکریپته که باید زیادی توش کد بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ چرا؟ مگه حتما باید تو دیزاینر اسکریپت مکانشو مشخص کرد؟ میشه منظورتونو واضح تر بگید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ واضح تر نداره دوست عزیز من به دلیل داشتن تعداد زیادی ویو باید زیادی توی دیزاینر اسکریپ کد بزنم میخواستم ببینم ایا میشه این کد ها به 50 خط کد نزدیکند رو خلاصه کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان من در یک لایوت حدود25 تا لیبل دارم که باید با بخش دیزاینر اسکریپت جاگذاری بشن تا در گوشی های مختلف . . .. . .
حالا سوالی داشتم ابا روشی هست که من دیگه برای این لیبل ها یا هر اشیای دیگری کد کم تری توی دیزاینر اسکریپت بنویسم اخه خیلی میشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.