rezanaseri 6 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ با سلام من می خواهم یک اپلیکیشن پخش فیلم با بیسیک فور اندروید بسازم لزفا راهنمایی کنید آیا از طریق نرم افزار navicat این کار انجام میشه یا حتما باید در دیتا بیس آنلاین قرار بدهم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ لطفا کمکم نمایید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ بسته به مدل گوشی ها دارن mp4 بعضی گوشی ها flv wmv avi بسته به مدل گوشی ها داره اما به نظر خودم mp4 میتونه جامع ترین پسوند باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اگه می خوای پخش آنلاین بذاری ، فکر کنم این به دردت بخوره اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ با سلام مجدد یه سوال داشتم چه فیلم هایی که می خواهیم برای اپ پخش فیلم استفاده کنم باید با چه پسوندی باشند آیا فقط پسوند MP4 را گوشی ها می خوانند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ با سلام من می خواهم فیلم هایم را در دیتا بیس قرار بدهم ولی نمی دونم چجوری آموزشی هم پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ با سلام مجدد من اپ پخش فیلم رو اینجوری ساختم ابتدا فیلم را از هاست دانلود و سپس پخش نماید ولی نمیدانم چرا بعد از دانلود پخش نمی کنه میشه کمکم نمایید filmdad.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سلام به نظرم میتونی اسم هاشون رو ، اسم فایلشون رو و لینک هاشون رو اضافه کنی به بانکت و هر جا نیاز داشتی دانلود کنی و با استفاده از اسم فایل، پخشش کنی شدنی هست چون بخش نوحه های نرم افزار حسینه رو با همین روش انجام دادم که 100 درصد درسته یکم فکر کن دربارش در باره ساختار بانکت سوال داشتی بپرس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=26 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
با سلام
من می خواهم یک اپلیکیشن پخش فیلم با بیسیک فور اندروید بسازم
لزفا راهنمایی کنید آیا از طریق نرم افزار navicat این کار انجام میشه
یا حتما باید در دیتا بیس آنلاین قرار بدهم
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.