engm 76 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه برنامه شبیه آفتابه درست کردم که میخوام واسه جابجایی پنل مراحل از ICOSSeekBar استفاده کنم سورس ICOSSeekBar رو هم دارم ولی نمیدونم واسه جابجایی پنل باید چیکار کنم پنل رو هم با SlidingPanels ساختم لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ میشه نمونه بدی ببینم چی میگی؟ منظورت مثل منو ایفونه؟ سورس رو بدین اون قسمتشو بزنم براتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
engm 76 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ میشه نمونه بدی ببینم چی میگی؟ منظورت مثل منو ایفونه؟ سورس رو بدین اون قسمتشو بزنم براتون Sub Globals Private pnlparent As Panel Dim slide As SlidingPanels End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim offset As Int Dim top , left As Int Dim strStep As String offset = 0 left = 18dip''''avalesh 20 bood top = 4dip Try strStep = File.ReadString(File.DirInternal,"step") Catch strStep = 1 End Try Activity.LoadLayout("frnsteps") slide.Initialize("sldie",200,pnlparent,Me,False) slide.ModeFullScreen(3,True) For i = 1 To 29 Dim b1 As Button b1.Initialize("btnstep") b1.Tag = i slide.Panels(offset).AddView(b1,left,top,25%x,25%x) If i <= strStep Then b1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ghofl1baz.png")) Else b1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ghofl.png")) b1.Enabled = False End If left = left + 25%x + 35dip If i Mod 3 = 0 Then top = top + 25%x + 35dip left = 16dip End If If i Mod 12 = 0 Then offset = offset + 1 top = 4dip End If Next slide.Start(0) Dim ics,ics1,ics2 As ICOSSeekBar ics.InitializeSeekBar("ics") ics.ProgressBitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"progress5.png") ics.CursorBitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"leftthumb.png") Activity.AddView(ics,90dip,800dip,350dip,65dip) End Sub Sub ics2_ValueChanged(Value As Int , FromUser As Boolean) اینجا End Sub Sub ics1_ValueChanged(Value As Int , FromUser As Boolean) اینجا End Sub Sub ics_ValueChanged(Value As Int , FromUser As Boolean) و اینجا End Sub جاهایی که مشخص کردم چی بنویسم که پنل جابجا بشه بره سمت راست یا چپ اینم عکس پنل و سیک بار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
engm 76
سلام دوستان
من یه برنامه شبیه آفتابه درست کردم که میخوام واسه جابجایی پنل مراحل از ICOSSeekBar استفاده کنم
سورس ICOSSeekBar رو هم دارم
ولی نمیدونم واسه جابجایی پنل باید چیکار کنم
پنل رو هم با SlidingPanels ساختم
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.