رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی در باره دستور فراخانی در sql


arastooms

سوال

سلام دوستان عزیز 
در رویداد کلیک لیست ویوو 
این فرمان رو نوشتم برای گرفتن مقدار id تا در رویداد های دیگه استفاده کنم 
 

	Dim cur As Cursor
	cur = sql1.execquery("SELECT * FROM tbl WHERE id="&Value)
cur.position = 0

این مقدار دقیقا کجا ذخیره میشود؟؟؟
آیا باید یه استرینگ تعریف کنم و این رو ذخیره کنم؟؟یا در حافظه موجوده هست
من برای فراخانی  چه دستوری رو باید در رویداد های بعدی بدم ؟؟مثلامن در رویداد کلیک یک باتن میخام این رو فراخانی کنم و بگم هر وقت کلیک شد شما بیا توی این آیدی که بالا ذخیره شده 
رو بیاد ستون اسم و فامیل  رو برام توی یک مسیج باکس نمایش بده 
 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

دوستم 1

شما قبلا اطلاعات رو ریختی توی لیست ویو

پس نیازی نیست اینجا هم کوئری بنویسی

ای دی شما در اصل مقدار Value این لیست ویو هست دیگه

خوب

میتونی بریزی توی متغیر استرینگ، میتونی متغیرت رو گلوبال کنی که توی اکتیویتی های دیگه هم استفاده کنی

در کل

شما الان ای دی رو ریختی توی یه متغیر(ای دی همون Value لیست ویو هست توی مثال شما)

حالا توی رویداد کلیکت باید به شکل زیر کار کنی

Click Button
 cur = SQL.exeQuery("SELECT * FROM tbl WHERE id=&Var_name)
'این اطلاعات فعلا میاد توی Cur'
cur.position = 0
'گفتیم اولین سطر اطلاعات Cur رو میخویم'
String_vaRiable = Cur.getstring("name")
'اطلاعات ستون name توی این ای دی رو ریختیم توی متغیر String_variable'
MsgBox(String_vaRiable,"")

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

دوستم 1

شما قبلا اطلاعات رو ریختی توی لیست ویو

پس نیازی نیست اینجا هم کوئری بنویسی

ای دی شما در اصل مقدار Value این لیست ویو هست دیگه

خوب

میتونی بریزی توی متغیر استرینگ، میتونی متغیرت رو گلوبال کنی که توی اکتیویتی های دیگه هم استفاده کنی

در کل

شما الان ای دی رو ریختی توی یه متغیر(ای دی همون Value لیست ویو هست توی مثال شما)

حالا توی رویداد کلیکت باید به شکل زیر کار کنی

Click Button
 cur = SQL.exeQuery("SELECT * FROM tbl WHERE id=&Var_name)
'این اطلاعات فعلا میاد توی Cur'
cur.position = 0
'گفتیم اولین سطر اطلاعات Cur رو میخویم'
String_vaRiable = Cur.getstring("name")
'اطلاعات ستون name توی این ای دی رو ریختیم توی متغیر String_variable'
MsgBox(String_vaRiable,"")

شهاب جان 

bravo 

مثل همیشه دقیقا عمل کرد دستور و تشکر فراوان 

من لایک امروزم تموم شده مثل همیشه ولی به محض باز شدن تشکر رو میزنم رفیق عزیز 

و با اجازه پست رو پاسخ داده شده اعلام میکنم

مرسی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...