سلام به همه اساتید عزیز من قصد دارم کد نویسی خودم رو بهینه کنم و هدفم از این سوال این هست که بفهمم دقیقا قسمتProcess_Globals چه استفاده ای میتونم انجام بدم که در مدول ها و اکتیویتی های دیگه یک کد رو پشت سر هم تکرار نکنم
میدونیم که در برنامه به صورت پیش فرض این رو نوشته که اگر چیزی اینجا تعریف کنید در همه اکتیویتی میتونید استفاده کنید که متن زیر هست
Process_Globals
'These global variables will be declared once when the application starts.
'These variables can be accessed from all modules.
حالا سوال من اینه که برای مثال من از دیتا بیس استفاده میکنم و در همه اکتیویتی ها میام اول
Dim sql1 As SQ
Dim cur As Cursor
این دومقدار رو در همه اکتیویتی ها وارد میکنم حالا اگر من بیام فقط در اکتیویتی اولم و یا حتی در اکتیویتی main برنامه این رو یک بار در Process_Globals تعریف کنم دیگه نیازی نیست در ابتدای هر اکتیویتی که با دیتابیس کار میکنه این ها رو وارد کنم؟؟ و آیا شدنی این کار ؟؟ یا منطقی؟؟ و برنامه نویس های حرفه ای چه طور این کد نویسی رو خلاصه میکنن؟ با تشکر از همه اساتید
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه اساتید عزیز
من قصد دارم کد نویسی خودم رو بهینه کنم و هدفم از این سوال این هست که بفهمم دقیقا قسمتProcess_Globals چه استفاده ای میتونم انجام بدم که در مدول ها و اکتیویتی های دیگه یک کد رو پشت سر هم تکرار نکنم
میدونیم که در برنامه به صورت پیش فرض این رو نوشته که اگر چیزی اینجا تعریف کنید در همه اکتیویتی میتونید استفاده کنید
که متن زیر هست
حالا سوال من اینه که
برای مثال من از دیتا بیس استفاده میکنم و در همه اکتیویتی ها میام اول
این دومقدار رو در همه اکتیویتی ها وارد میکنم
حالا اگر من بیام فقط در اکتیویتی اولم و یا حتی در اکتیویتی main برنامه
این رو یک بار در Process_Globals تعریف کنم دیگه نیازی نیست در ابتدای هر اکتیویتی که با دیتابیس کار میکنه این ها رو وارد کنم؟؟
و آیا شدنی این کار ؟؟
یا منطقی؟؟
و برنامه نویس های حرفه ای چه طور این کد نویسی رو خلاصه میکنن؟
با تشکر از همه اساتید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.