alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سلام چطوری میشه یه پوشه ای که توش فیلم هست روازداخل گوشی بیاریم داخل برنامه و امکان حذف و ارسال داشته باشه؟یعنی بشه هرکدوم از فیلمها رو جدا جدا ارسال یا حذف کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتباست خب. اینطوری بنویسید: If pos<>ListView1.Size-1 Then اگه باز ایراد گرفت اینطوری: Dim po As Int po=ListView1.Size-1 If pos<>po Then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام ممنون درست شد فقط یه مشکل دیگه مونده اینکه من این لیستو همونطوری که گفتین با کد زیر پخش میکنم: Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/ذاکر",Value) vw.Play End Sub حالا میشه یه کاری کرد وقتی رو یه فیلم کلید کریم وشروع به پخش کرد بعد از اینکه فیلم تموم شد خود به خود بره فیلم بعد؟ ویدیو ویو ایونتی به نام اتمام داره. Sub vw_Complete 'بره فیلم بعدی End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ ویدیو ویو ایونتی به نام اتمام داره. Sub vw_Complete 'بره فیلم بعدی End Sub داخل این ساب چطوری بنویسم بره به فیلم بعدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ مشکل لیست کردن ویذویو نمایش داده نشدن عکس یا همون پیشنمایشش .تو تاپیک هم به نتیجه نرسیدم.اگر فهمیدی .به تاپیک اموزش بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ مشکل لیست کردن ویذویو نمایش داده نشدن عکس یا همون پیشنمایشش .تو تاپیک هم به نتیجه نرسیدم.اگر فهمیدی .به تاپیک اموزش بزن باش داداش آقا کسی میتونه بگه تو رویداد Sub vw_Complete چی بنویسم که خودبخود بره آهنگ بعدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ باید بیاین اول لیست فایل های پوشه مورد نظر رو بگیرید: Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/pooshe") بعد حالا با حلقه فور باید چک کنید و فایل هایی که پسوندشون ، پسوند فیلم هست جدا کنیدو مثلا بریزید داخل یه لیست ویو. For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".mp4") Or n.EndsWith(".3gp") Then listview1.AddSingleLine(n) End If Next من اینجا فقط فرمت های mp4 و 3gp رو در نظر گرفتم ، اگه بقیه رو هم میخواین باید دنبالش اضافه کنید... حذف کردن فایل هم که مشخصه قبلا بحث شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ باش داداش آقا کسی میتونه بگه تو رویداد Sub vw_Complete چی بنویسم که خودبخود بره آهنگ بعدی؟ فقط کافیه یکم خلاقیت به خرج بدید. یه متغیر از نوع int تعریف کنید به صورت عمومی. Dim pos As Int موقع پخش روی آیتم کلیک: Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) pos=Position vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/ذاکر",Value) vw.Play End Sub حالا وقتی تموم شد میگیم pos رو به علاوه یک بکنه و از لیست ویو اسم فیلم رو بگیره. Sub vw_Complete pos=pos+1 vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/ذاکر",listview1.GetItem(pos)) vw.Play End Sub دیگه بقیش میمونه با خودتون که خطا یابی بکنید ، مثلا اگه pos به سایز لیست ویو نرسیده بود یکی اضافه کنه ، وگرنه بگه فیلم ها تموم شده و... کار بکنید درست میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ باید بیاین اول لیست فایل های پوشه مورد نظر رو بگیرید: Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/pooshe") بعد حالا با حلقه فور باید چک کنید و فایل هایی که پسوندشون ، پسوند فیلم هست جدا کنیدو مثلا بریزید داخل یه لیست ویو. For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".mp4") Or n.EndsWith(".3gp") Then listview1.AddSingleLine(n) End If Next من اینجا فقط فرمت های mp4 و 3gp رو در نظر گرفتم ، اگه بقیه رو هم میخواین باید دنبالش اضافه کنید... حذف کردن فایل هم که مشخصه قبلا بحث شده. ممنون از جوابت من این فیلمهام به صورت "ذاکر1"،"ذاکر2"....."ذاکر300" تو پوشه هست وپسوند".mp4یا3gpو..."نداره اینارو چطوری باید بیارم تو لیست؟بعدش تو آیتم کلیکش چطوری اینارو پخش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از جوابت من این فیلمهام به صورت "ذاکر1"،"ذاکر2"....."ذاکر300" تو پوشه هست وپسوند".mp4یا3gpو..."نداره اینارو چطوری باید بیارم تو لیست؟بعدش تو آیتم کلیکش چطوری اینارو پخش کنم؟ با همین روش که گفتم میتونی بیاری تو لیست ، با آیتم کلیک هم بستگی داره که فیلم رو بخوای کجا پخش کنی. مثلا پلیر داخلی به این صورت... Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.PlayVideo(File.DirRootExternal&"/pooshe",Value)) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ با همین روش که گفتم میتونی بیاری تو لیست ، با آیتم کلیک هم بستگی داره که فیلم رو بخوای کجا پخش کنی. مثلا پلیر داخلی به این صورت... Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.PlayVideo(File.DirRootExternal&"/pooshe",Value)) End Sub باروش شما فقط فیلمایی که پسوند".mp4یا3gpو..."دارنو میاره ولی من فیلمارو بدون پسوند ذخیره کردم که کاربر از تو گالریش بهشون دسترسی نداشته باشه،فیلمهام به صورت "ذاکر1"،"ذاکر2"....."ذاکر300" تو پوشه هست حالا اینارو چطوری بیارم تو لیست هر کاری میکنم نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ فقط کافیه یکم خلاقیت به خرج بدید. یه متغیر از نوع int تعریف کنید به صورت عمومی. Dim pos As Int موقع پخش روی آیتم کلیک: Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) pos=Position vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/ذاکر",Value) vw.Play End Sub حالا وقتی تموم شد میگیم pos رو به علاوه یک بکنه و از لیست ویو اسم فیلم رو بگیره. Sub vw_Complete pos=pos+1 vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/ذاکر",listview1.GetItem(pos)) vw.Play End Sub دیگه بقیش میمونه با خودتون که خطا یابی بکنید ، مثلا اگه pos به سایز لیست ویو نرسیده بود یکی اضافه کنه ، وگرنه بگه فیلم ها تموم شده و... کار بکنید درست میشه. شرمنده که باز سوال میکنم فقط یه راهنمایی کوچیک کنید پوزیشن آخر لیست ویو کدش چیه،چون میخوام وقتی آخرین آهنگ تموم شد برگرده به اولین آهنگ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ شرمنده که باز سوال میکنم فقط یه راهنمایی کوچیک کنید پوزیشن آخر لیست ویو کدش چیه،چون میخوام وقتی آخرین آهنگ تموم شد برگرده به اولین آهنگ؟ ListView1.Size البته به این صورت: ListView1.Size-1 چون پوزیشن از 0 شروع میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام شرط مربوط به چک کردن فرمت یا EndWith رو بردارید تمامی فایل های پوشه آورده میشه : If n.EndsWith(".mp4") Or n.EndsWith(".3gp") Then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ ListView1.Size البته به این صورت: ListView1.Size-1 چون پوزیشن از 0 شروع میشه. اینطوری نوشتم: Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) pos=Position vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/دکتر سلام",Value) vw.Play End Sub Sub vw_Complete If ListView1.Size-1 Then pos=pos-1 vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/دکتر سلام",ListView1.GetItem(pos)) vw.Play Else pos=pos+1 vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/دکتر سلام",ListView1.GetItem(pos)) vw.Play End If End Sub ولی وقتی با دیباگ اجرا میگیرم تو خط زیر ارور میده: If ListView1.Size-1 Then درستش چطوری میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما 30 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اساتید ببخشید به نظرم پژمان جان یه اشکال کوچیک داره کد شما .شما گفتید If pos<>ListView1.Size-1 Then خب این شرط همیشه برقراره و این دوتا همیشه مخالف هم هستن فقط یکبار زمانی مساوین که داره آخرین فیلم رو پخش میکنهبه نظر من این کد راحت ترین راه میتونه باشه If pos > ListView1.Size-1 Then inja bego ke bere be pos sefr' pos = 0 End If این میگه که وقتی تعداد لیست تموم شد بره به اول کار . بازم هرجور صلاح میدونید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ باید بیاین اول لیست فایل های پوشه مورد نظر رو بگیرید: Dim l As List l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/pooshe") بعد حالا با حلقه فور باید چک کنید و فایل هایی که پسوندشون ، پسوند فیلم هست جدا کنیدو مثلا بریزید داخل یه لیست ویو. For i=0 To l.Size-1 Dim n As String n=l.Get(i) If n.EndsWith(".mp4") Or n.EndsWith(".3gp") Then listview1.AddSingleLine(n) End If Next من اینجا فقط فرمت های mp4 و 3gp رو در نظر گرفتم ، اگه بقیه رو هم میخواین باید دنبالش اضافه کنید... حذف کردن فایل هم که مشخصه قبلا بحث شده. سلام شرط مربوط به چک کردن فرمت یا EndWith رو بردارید تمامی فایل های پوشه آورده میشه : If n.EndsWith(".mp4") Or n.EndsWith(".3gp") Then سلام ممنون درست شد فقط یه مشکل دیگه مونده اینکه من این لیستو همونطوری که گفتین با کد زیر پخش میکنم: Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) vw.LoadVideo(File.DirRootExternal & "/ذاکر",Value) vw.Play End Sub حالا میشه یه کاری کرد وقتی رو یه فیلم کلید کریم وشروع به پخش کرد بعد از اینکه فیلم تموم شد خود به خود بره فیلم بعد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezakazemizaroomi 437
سلام
چطوری میشه یه پوشه ای که توش فیلم هست روازداخل گوشی بیاریم داخل برنامه و امکان حذف و ارسال داشته باشه؟یعنی بشه هرکدوم از فیلمها رو جدا جدا ارسال یا حذف کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.