Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام ب دوستان عزیز خیلیا از جمله خودم دنبال ی شبیه ساز بی دردسر با سرعت خوب میگشتن بنده خودم هم جست و جو کردم و رسیدم ب این شبیه ساز Windroy الانم دارم ازش استفاده میکنم مشکلی نداره - قابلیت های مهم : - سرعت بالا - بدون هنگ - قابلیت نصب برنامه های اندروید از روی سیستم فقط با Drag کردن فایل Apk - روت شده هستش - تنظیم در رزولوشن های مختلف تا بعد از ظهر اموزش وصل کردنش به بیسیک روهم قرار میدم دانلود : http://s12.p30download.com/users/212/software/utilities/mobile-phone-tool/Windroy.v2.7.4.x86.x64_p30download.com.rar موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shaye 0 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ - قابلیت نصب برنامه های اندروید از روی سیستم فقط با Drag کردن فایل Apk داش اگه قراره فقط با دراگ دراپ برنامه اجرا شه نمیخواد اموزش بدی چون جنی موشنم همین جوره اما اگه قراره جای خود شبیه ساز بیسیک اجرا شه من نوکرتم هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ - قابلیت نصب برنامه های اندروید از روی سیستم فقط با Drag کردن فایل Apk داش اگه قراره فقط با دراگ دراپ برنامه اجرا شه نمیخواد اموزش بدی چون جنی موشنم همین جوره اما اگه قراره جای خود شبیه ساز بیسیک اجرا شه من نوکرتم هستم هم قابلیت درگ رو داره واسه نصب هم مثله YouWave میشه به بیسیک وصلش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,044 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ به همه توصیه می کنم nox player را یک بار امتحان کنید . عالی تر از اون چیزی هست که فکر می کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ @@الیاس عرفانی, آموزش وصل کردن همین شبیه ساز به بیسیک4اندروید رو گذاشتی؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shaye 0 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ بابا چیشد پس.الکی میاین تاپیک میزنین.الن ما ویلون گیر کردیم رو این اموزش و اموزش جنی موشن که همه باهاش مشکل داشتن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ nox ویژگی های خوبی داره اما با بعضی سیتم های ویندوز 10 از جمله سیستم من نمیخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.