alirezn 68 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام من میخوام وقتی طرف دکمه back گوشیش رو زد، msgbox که ساختم واسه دکمه خروج رو اونجا هم اعمال بشه ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Dim a As Int a=Msgbox2("ایا می خواهیدازبرنامه خارج شوید؟","خروج","بله","خیر","",Null) If a=DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication Return True Else Return True End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Dim a As Int a=Msgbox2("ایا می خواهیدازبرنامه خارج شوید؟","خروج","بله","خیر","",Null) If a=DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication Return True Else Return True End If End If End Sub من اینو کدو گذاشتم ولی واسه دکمه back گوشی کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ فقط اینو بذار توی رویداد کلیکت Dim a As Int a=Msgbox2("ایا می خواهیدازبرنامه خارج شوید؟","خروج","بله","خیر","",Null) If a=DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication Return True Else Return True End If End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ بفرما ولی اون رو امتحان کردم Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Dim i As Int i = Msgbox2("ایا خارج میشوید ؟","خروج","بله","نه","امتیاز میدم",LoadBitmap(File.DirAssets , "iconexit.png")) If i = DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication Else If i = DialogResponse.CANCEL Then Return True Else If i = DialogResponse.NEGATIVE Then Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=PACKAGE_NAME") StartActivity(intent1) End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ من اینو کدو گذاشتم ولی واسه دکمه back گوشی کار نمیکنه امکان نداره دوست عزیز کنترل کنید و با دقت بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ بخدا نمیشه چرا باور نمیکنی الیاس جان نمیگم کار نمیده ها، چرا توی رویداد کلیکی که به نام [خروج] ساختم اعمال میشه ولی توی دکمه back اعمال نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ بخدا نمیشه چرا باور نمیکنی الیاس جان نمیگم کار نمیده ها، چرا توی رویداد کلیکی که به نام [خروج] ساختم اعمال میشه ولی توی دکمه back اعمال نمیشه شما توی اکدوم اکتیویتی کد رو میزاری؟ عکسی چیزی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ از این sub بجز دکمه back واسه دکمه دیگه ای هم استفاده کردی ؟؟؟ Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezn 68
سلام
من میخوام وقتی طرف دکمه back گوشیش رو زد، msgbox که ساختم واسه دکمه خروج رو اونجا هم اعمال بشه
؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.