binam 262 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 با سلام دوستان من دیروز ویندوزم به مشکل خورد و بالاجبار مجبور شدم عوضش کنم بعد از نصب مجدد بیسیک 4 اندروید هنگام خروجی گرفتن این ارور رو میده اگه کسی راه حلی داره و میدونه مشکل از کجاست لطفا یه راهنمایی بکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 سلام ببین، یه بار کلا بیسیک رو پاک کن(پاک یعنی حتی کتباخونه هایی که داری رو هم پاک کن) بعد در یه مسیر جدید که قبلا بیسیکی نصب نبوده، نصبش کن به احتمال خیلی خیلی زیاد مشکلت حل میشه این ارور، برای من ینطوری رفع شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 29 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2016 سلام ببخشید که تاپیک قدیمی رو بالا میارم. کتابخانه هارو چطور اضافه کنم که وقتی خروجی میگیرم این ارور رو نده؟ تشکر از دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 3 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام ببخشید که تاپیک قدیمی رو بالا میارم. کتابخانه هارو چطور اضافه کنم که وقتی خروجی میگیرم این ارور رو نده؟ تشکر از دوستان سلام دوستان خودم فهمیدم میگم تا این مشکل واسه دوستان پیش نیاد. پس از کپی کردن کتابخانه های قدیمی نباید کتابخانه هایی که با کتابخانه های پیش فرض بیسیک یکی هستند رو جایگزین کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 دوستان عزیز مشکل من هنوز حل نشده ممنون میشم کسانی که تجربه بیشتری دارند راهنمایی لازم رو انجام بدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 مشضکل اینه که بیسیک جدید رو که نصب کردید کتاب خانه های بیسیک قدیمی رو جایگزین کردید به صورت کلی منم این مشکل رو داشتم از اول نصب کردم و دیگه کتاب خونه های قبلی رو نمیذاشتم درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 ممنون دوستان عزیز فقط واسه کتابخونه ها راهنمایی کنید چه کنم ارور نده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 دوستان ممنون از همگی فقط محل نصب رو درایو d زدم برطرف شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 درود فکر کنم از جاوا مشکل گرفتنه جاوا رو پاک کن و دوباره به درستی نصب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 درود فکر کنم از جاوا مشکل گرفتنه جاوا رو پاک کن و دوباره به درستی نصب کن شاید به خاطر قدیمی بودنشه نسخه جاوای من 1.7.0 شما چی پیشنهاد میکنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 با چه نسخه ای از api خروجی میگیرید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 سلام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
binam 262
با سلام
دوستان من دیروز ویندوزم به مشکل خورد و بالاجبار مجبور شدم عوضش کنم
بعد از نصب مجدد بیسیک 4 اندروید هنگام خروجی گرفتن این ارور رو میده
اگه کسی راه حلی داره و میدونه مشکل از کجاست لطفا یه راهنمایی بکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.