bahonar19 23 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان ، بنده میخوام مقدار یک متغیر رو از مثلا اکتیویتی مین ببرم به اکتیویتی مثلا پلیر ، خواهشا هرچیزی میدونین بگین ، حتی اگه خیلی سخت باشه ، چون کارم گیره . بسیار ممنونم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام. اون متغیری که تو اکتیویتی main دارید توی procces تعریف کنید. Sub Process_Globals Dim motaghayer As String End Sub مثلا یه مقداری بهش میدیم: motaghayer="salam :| " حالا میرید توی اکتیویتی پلیر و این مقدار رو اینجوری نمایش میدیم: ToastMessageShow(Main.motaghayer,False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahonar19 23 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام. اون متغیری که تو اکتیویتی main دارید توی procces تعریف کنید. Sub Process_Globals Dim motaghayer As String End Sub مثلا یه مقداری بهش میدیم: motaghayer="salam :| " حالا میرید توی اکتیویتی پلیر و این مقدار رو اینجوری نمایش میدیم: ToastMessageShow(Main.motaghayer,False) یعنی هرجا خواستم از متغیر استفاده کنم توی پراسز گلوبال تعریفش میکنم بعد .. یعنی : Main Activity : Sub Process_Globals Dim Example As String End Sub Example="Music1.mp3" ------------------------------------------------------ Player Activity : play.load(file.dirassets,Example.main) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ یعنی هرجا خواستم از متغیر استفاده کنم توی پراسز گلوبال تعریفش میکنم بعد .. یعنی : Main Activity : Sub Process_Globals Dim Example As String End Sub Example="Music1.mp3" ------------------------------------------------------ Player Activity : play.load(file.dirassets,Example.main) آره به همین صورت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahonar19 23
سلام دوستان ، بنده میخوام مقدار یک متغیر رو از مثلا اکتیویتی مین ببرم به اکتیویتی مثلا پلیر ، خواهشا هرچیزی میدونین بگین ، حتی اگه خیلی سخت باشه ، چون کارم گیره .
بسیار ممنونم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.