bahonar19 23 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 سلام دوستان ، بنده میخوام مقدار یک متغیر رو از مثلا اکتیویتی مین ببرم به اکتیویتی مثلا پلیر ، خواهشا هرچیزی میدونین بگین ، حتی اگه خیلی سخت باشه ، چون کارم گیره . بسیار ممنونم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 سلام. اون متغیری که تو اکتیویتی main دارید توی procces تعریف کنید. Sub Process_Globals Dim motaghayer As String End Sub مثلا یه مقداری بهش میدیم: motaghayer="salam :| " حالا میرید توی اکتیویتی پلیر و این مقدار رو اینجوری نمایش میدیم: ToastMessageShow(Main.motaghayer,False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahonar19 23 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 سلام. اون متغیری که تو اکتیویتی main دارید توی procces تعریف کنید. Sub Process_Globals Dim motaghayer As String End Sub مثلا یه مقداری بهش میدیم: motaghayer="salam :| " حالا میرید توی اکتیویتی پلیر و این مقدار رو اینجوری نمایش میدیم: ToastMessageShow(Main.motaghayer,False) یعنی هرجا خواستم از متغیر استفاده کنم توی پراسز گلوبال تعریفش میکنم بعد .. یعنی : Main Activity : Sub Process_Globals Dim Example As String End Sub Example="Music1.mp3" ------------------------------------------------------ Player Activity : play.load(file.dirassets,Example.main) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 یعنی هرجا خواستم از متغیر استفاده کنم توی پراسز گلوبال تعریفش میکنم بعد .. یعنی : Main Activity : Sub Process_Globals Dim Example As String End Sub Example="Music1.mp3" ------------------------------------------------------ Player Activity : play.load(file.dirassets,Example.main) آره به همین صورت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahonar19 23
سلام دوستان ، بنده میخوام مقدار یک متغیر رو از مثلا اکتیویتی مین ببرم به اکتیویتی مثلا پلیر ، خواهشا هرچیزی میدونین بگین ، حتی اگه خیلی سخت باشه ، چون کارم گیره .
بسیار ممنونم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.