vahid_d_0101 31 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 با سلام من دارم برنامه ایی شبیه الارم ساعت درست میکنم الان یه مشکل دارم که میخوام کاربر رینگتون های خود گوشی را انتخاب کنه و وقتی الارم من صدا میکنه همون رینگ تون انتخابی پلی بشه یه چیز دیگه هم هست که میخوام کاربر خودش هم بتونه اهنگ های گوشیش را انتخاب کنه و برنامه من اون اهنگ را موقع الارم پخش کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 5 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2015 من نمیخوام رینگ تن انتخاب بشه برنامه من الارم ساعته میخوام زنگ الارم برنامه من از رینگتون های گوشی انتخاب بشه خب نوعش رو میتونید از نوع TYPE_ALARM قرار بدید دیگه. ring.SetDefault(ring.TYPE_ALARM) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 3 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2015 از این کد هم استفاده کردم برای باز کردن اهنگ ولی نمیشه cc.Show("audio/**","انتخاب اهنگ") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 5 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2015 ring.SetDefault(ring.TYPE_ALARM) اخطار میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,720 ارسال شده در 5 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2015 از این متغیر ایراد میگیره Dim u As Uri بعد فکر کنم این کد رینگتونی که برای الارم خود گوشی هست پخش میکنه اینم خوبه ولی میخوام از داخل برنامه رینگتون الارم را عوض کنن و ریگتون های خود گوشی بیاد و انتخاب کنن کتابخانه ContentResolver رو تیک بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2015 ایول حل شد فقط اون مورد مونده که میخوام از داخل برنامه پنچره رینگتون الارم باز بشه و رینگتون الارم را تغیر بدهند پنچره را باز میکنم ولی وقتی ok میزنم همون رینگتون قبلی دیفالت هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 اقایون کارم گیره خواهشا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 اولا اسپم ندید لطفا...دومن اون cc توی کداتون چی هست دقیقا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 Dim cc As ContentChooser لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 Dim ring As RingtoneManager ring.SetDefault(ring.TYPE_RINGTONE) البته باید اهنگ رو انتخاب کنید و بهش بگین کدوم اهنگ رینگتون خاص رو تو کافه بازار ببین https://cafebazaar.ir/app/com.dostmobile.ringtone/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 من نمیخوام رینگ تن انتخاب بشه برنامه من الارم ساعته میخوام زنگ الارم برنامه من از رینگتون های گوشی انتخاب بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,720 ارسال شده در 4 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2015 Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim rm As RingtoneManager PlayRingtone(rm.GetDefault(rm.TYPE_ALARM)) End Sub Sub PlayRingtone(url As String) Dim jo As JavaObject jo.InitializeStatic("android.media.RingtoneManager") Dim jo2 As JavaObject jo2.InitializeContext Dim u As Uri u.Parse(url) jo.RunMethodJO("getRingtone", Array(jo2, u)).RunMethod("play", Null) End Sub کتابخونه Phone , javaObject رو تیک بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 5 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2015 از این متغیر ایراد میگیره Dim u As Uri بعد فکر کنم این کد رینگتونی که برای الارم خود گوشی هست پخش میکنه اینم خوبه ولی میخوام از داخل برنامه رینگتون الارم را عوض کنن و ریگتون های خود گوشی بیاد و انتخاب کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
با سلام
من دارم برنامه ایی شبیه الارم ساعت درست میکنم
الان یه مشکل دارم که میخوام کاربر رینگتون های خود گوشی را انتخاب کنه و وقتی الارم من صدا میکنه همون رینگ تون انتخابی پلی بشه
یه چیز دیگه هم هست که میخوام کاربر خودش هم بتونه اهنگ های گوشیش را انتخاب کنه و برنامه من اون اهنگ را موقع الارم پخش کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.