vahid_d_0101 31 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ با سلام من دارم برنامه ایی شبیه الارم ساعت درست میکنم الان یه مشکل دارم که میخوام کاربر رینگتون های خود گوشی را انتخاب کنه و وقتی الارم من صدا میکنه همون رینگ تون انتخابی پلی بشه یه چیز دیگه هم هست که میخوام کاربر خودش هم بتونه اهنگ های گوشیش را انتخاب کنه و برنامه من اون اهنگ را موقع الارم پخش کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ من نمیخوام رینگ تن انتخاب بشه برنامه من الارم ساعته میخوام زنگ الارم برنامه من از رینگتون های گوشی انتخاب بشه خب نوعش رو میتونید از نوع TYPE_ALARM قرار بدید دیگه. ring.SetDefault(ring.TYPE_ALARM) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ از این کد هم استفاده کردم برای باز کردن اهنگ ولی نمیشه cc.Show("audio/**","انتخاب اهنگ") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ ring.SetDefault(ring.TYPE_ALARM) اخطار میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ از این متغیر ایراد میگیره Dim u As Uri بعد فکر کنم این کد رینگتونی که برای الارم خود گوشی هست پخش میکنه اینم خوبه ولی میخوام از داخل برنامه رینگتون الارم را عوض کنن و ریگتون های خود گوشی بیاد و انتخاب کنن کتابخانه ContentResolver رو تیک بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ ایول حل شد فقط اون مورد مونده که میخوام از داخل برنامه پنچره رینگتون الارم باز بشه و رینگتون الارم را تغیر بدهند پنچره را باز میکنم ولی وقتی ok میزنم همون رینگتون قبلی دیفالت هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اقایون کارم گیره خواهشا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اولا اسپم ندید لطفا...دومن اون cc توی کداتون چی هست دقیقا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ Dim cc As ContentChooser لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ Dim ring As RingtoneManager ring.SetDefault(ring.TYPE_RINGTONE) البته باید اهنگ رو انتخاب کنید و بهش بگین کدوم اهنگ رینگتون خاص رو تو کافه بازار ببین https://cafebazaar.ir/app/com.dostmobile.ringtone/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ من نمیخوام رینگ تن انتخاب بشه برنامه من الارم ساعته میخوام زنگ الارم برنامه من از رینگتون های گوشی انتخاب بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim rm As RingtoneManager PlayRingtone(rm.GetDefault(rm.TYPE_ALARM)) End Sub Sub PlayRingtone(url As String) Dim jo As JavaObject jo.InitializeStatic("android.media.RingtoneManager") Dim jo2 As JavaObject jo2.InitializeContext Dim u As Uri u.Parse(url) jo.RunMethodJO("getRingtone", Array(jo2, u)).RunMethod("play", Null) End Sub کتابخونه Phone , javaObject رو تیک بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ از این متغیر ایراد میگیره Dim u As Uri بعد فکر کنم این کد رینگتونی که برای الارم خود گوشی هست پخش میکنه اینم خوبه ولی میخوام از داخل برنامه رینگتون الارم را عوض کنن و ریگتون های خود گوشی بیاد و انتخاب کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
با سلام
من دارم برنامه ایی شبیه الارم ساعت درست میکنم
الان یه مشکل دارم که میخوام کاربر رینگتون های خود گوشی را انتخاب کنه و وقتی الارم من صدا میکنه همون رینگ تون انتخابی پلی بشه
یه چیز دیگه هم هست که میخوام کاربر خودش هم بتونه اهنگ های گوشیش را انتخاب کنه و برنامه من اون اهنگ را موقع الارم پخش کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.