majid08 266 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2015 سلام من میخام این دوتا شرط رو با هم بنویسیم ولی ارور میده کمک کنید این LIMIT ".$_GET['limit']."OFFSET ".$_GET['offset'] و این WHERE post_status='publish' AND post_type='post' بزارم تو این mysql_query("SELECT ID,post_title,post_content FROM wp_posts ") ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2015 سلام چه اروری میده؟ اینو امتحان mysql_query("SELECT ID,post_title,post_content FROM wp_posts WHERE post_status = 'publish' AND post_type = 'post' LIMIT ".$_GET["LIMIT"] . " OFFSET " . $_GET["offset"] . ""); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 6 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2015 سلام چه اروری میده؟ اینو امتحان mysql_query("SELECT ID,post_title,post_content FROM wp_posts WHERE post_status = 'publish' AND post_type = 'post' LIMIT ".$_GET["LIMIT"] . " OFFSET " . $_GET["offset"] . ""); سلام هم مال شما هم اینی که نوشتم ارور میده $db1 = mysql_query("SELECT ID,post_title,post_content FROM wp_posts WHERE post_status='publish' AND post_type='post' LIMIT ".$_GET['limit']."OFFSET ".$_GET['offset']); اینم متن ارور در صفحه php Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in تو مرور گر اینطوری مینویسم بازم ارور میده http://aaa.com/test.php?limit=10&offset=0 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 546 ارسال شده در 9 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2015 این خطا مربوط به کدی که گذاشتی نیست کدتو کامل بذار ببینیم چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
grcg2000 0 ارسال شده در 9 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2015 سلام به همگی ببخشید من با این سایت وارد نیستم ی سوال دارم کجا و چطوری باید مطرحش کنم ؟ میشه همینجا بپرسم ؟؟؟؟ کسی هست جواب بده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.