رفتن به مطلب
  • 0

انتخاب عکس برای لیست ویو


naser sahami

سوال

سلام دوستان چه طوری میتونم برای هر آیتم لیست ویوم یه تصویر مخصوص و گرد سمت راست اون  قرار بدم با دیتابیس

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

بحث مولتی پنل فرق میکنه

اما روش کار اینطوریه

این مشکلتون اگه را افتاد، تاپیک رو پاسخ داده شده بنزید تا بسته بشه

برای مولتی پنلم جستجو کنید...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان چه طوری میتونم برای هر آیتم لیست ویوم یه تصویر مخصوص و گرد سمت راست اون  قرار بدم با دیتابیس

 

سلام ناصر جان

 

از کتابخانه فراخوانی نسخه2 من واسه این کار استفاده میکردم قبلا و مشکلی نداشت و عالی کار میداد :fekr:

 

حالا نسخه 3 رو نمیدونم چون باهاش کار تکردم حقیقتا :)

 

به احتمال 100% هم داره نسخه3

 

شما عکست هم داخل دیتابیسه دیگه ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الیاس جان شما تو دو حالتشا زحمتش میکشی کدشا بگی منظورم تو دیتابیس و فایله :ok:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الیاس جان شما تو دو حالتشا زحمتش میکشی کدشا بگی منظورم تو دیتابیس و فایله :ok:

والا با فایلشو نمیدونم دروغ چرا بگم

 

شما عکسو بریز داخل ی ستون دیتابیس بسیار بهترم هست

 

کدها با فراخوانی نسخه 3 :

	Dim fara As Farakhani
	Dim bmp As Bitmap
fara.initialize("Esme Database","Esme Table",True)
fara.TwoLineAndBitmapTitr(ListView1,"Columne Titr","Columne Zir Titr","Columne Id","Columne Ax",bmp)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الیاس ببخشید خط اخرشا توضیح میدی متوجه نشدم Columne Titr و... شرمنده ما یه کم بی سوادیم :roomNemishe:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الیاس ببخشید خط اخرشا توضیح میدی متوجه نشدم Columne Titr و... شرمنده ما یه کم بی سوادیم :roomNemishe:

 

اختیار دارید داداش

 

منظورم از ColumnTitr اسم ستونتون توی دیتابیس هست ک تیتر لیست ویو توش هسته

ColumnZirTitr : اسم ستونی ک متن زیر تیتر توشه

ColumneAx : اسم ستونی ک عکس ها داخلشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

تو فراخوانی باید حتما خود عکس رو به صورت BLOB بذارید توی بانک

اگه به هر دلیلی نخواستید اینکارو بکنید، اسم تصویر به همرا پسوند رو زذخیره کنید و به شکل زیر کار کنید

cur = sq.ExecQuery("SELECT * FROM tbl")Dim bt1 As Bitmap For i = 0 To cur.RowCount - 1  cur.Position = ibt1.Initialize(File.DirAssets,cur.GetString("picname"))lv.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("titr"),cur.GetString("zirtitr"),bt1) Next
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

تو فراخوانی باید حتما خود عکس رو به صورت BLOB بذارید توی بانک

اگه به هر دلیلی نخواستید اینکارو بکنید، اسم تصویر به همرا پسوند رو زذخیره کنید و به شکل زیر کار کنید

cur = sq.ExecQuery("SELECT * FROM tbl")Dim bt1 As Bitmap For i = 0 To cur.RowCount - 1  cur.Position = ibt1.Initialize(File.DirAssets,cur.GetString("picname"))lv.AddTwoLinesAndBitmap(cur.GetString("titr"),cur.GetString("zirtitr"),bt1) Next

 

شهاب خان میشه با این کد برای هر لیسته لیست ویو یه عکس مخصوص گذاشت؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شهاب خان میشه با این کد میشه برای هر لیست . لیست ویو یه عکس مخصوص گذاشت؟

شما مثلا 3 تا ای دی داری

یه ستون بذار براشون به اسم مثلا picname

توش اسم عکس رو بنویس دیگه

برای هر ردیف عکس خودتو بذار

فقط، اگه دیدی مشکلی داشت، 

dim bt1 as bitmap رو هم بیار توی حلقه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید سرتونا درد اوردم برا مولتی پنل هم اینطوریه؟ :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...