رفتن به مطلب
  • 0

فراخوانی عکس


hosseinji

سوال

سلام

چطور میتونم عکس رو ک از دیتابیس فراخوانی کردم ی باتون بزارم ک وقتی روش کلیک شد بره بعدی؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

شما فقط کافیه که توی فراخوانی عکس بیایید فیلد عکس رو بگیرید با where id = 1 ، where id = 2 و الی آخر همینجور

این 1 و 2 و ... رو میتونی int تعریف کنی براشون

 

با یه همچین شرطی هم میتونی عکس رو نمایش بدی:

esmax=Main.cur1.GetString("ax")
If File.Exists(File.DirAssets,esmax & ".jpg") Then
	bbbb.Initialize(File.DirAssets,esmax& ".jpg")
	imm1.Bitmap=bbbb
	imm1.Width=100%x
	imm1.Height=(bbbb.Height * 100%x)/bbbb.Width
	Else
		imm1.Height=0
End If	
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما فقط کافیه که توی فراخوانی عکس بیایید فیلد عکس رو بگیرید با where id = 1 ، where id = 2 و الی آخر همینجور

این 1 و 2 و ... رو میتونی int تعریف کنی براشون

با یه همچین شرطی هم میتونی عکس رو نمایش بدی:

esmax=Main.cur1.GetString("ax")
If File.Exists(File.DirAssets,esmax & ".jpg") Then
	bbbb.Initialize(File.DirAssets,esmax& ".jpg")
	imm1.Bitmap=bbbb
	imm1.Width=100%x
	imm1.Height=(bbbb.Height * 100%x)/bbbb.Width
	Else
		imm1.Height=0
End If	
نمیتونی سورس قرار بدی؟

با سورس بهتر یاد میگیرم

ببخشید در هر حال :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...