رفتن به مطلب
  • 0

خطا در نوشتن کد " روشن ماندن چراغ صفحه"


arastooms

سوال

سلام یه اشتباهی دارم تو این کد!!
که برای روشن نگه داشتن نور صفحه هست 
و با یک عکس چراغ که به روشن و خاموش تبدیل میشه و پیام میده 
هم عکس عوض میشه و هم پیام میاد به درستی 
//////////////////
ولی وقتی یک بار استفاده میکنم دیگه غیر فعال نمیشه 
کجای این دستور اشتباه وارد شده ؟؟
//////////////////////////////////////////
سوال دومم اینه که وقتی در یک دستور از 
not 
استفاده میکنیم در اون بولیین چه تغییری ایجاد میشه

Sub Globals
	
	Dim Mood As Boolean = False
	Dim keep As PhoneWakeState

و اینم ساب کلیک عکس چراغ
 

Sub ImageViewmenu_Click

	Mood = Not(Mood)
 If Mood And lamproshan=False Then
    keep.KeepAlive(Mood)
	ImageViewmenu.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"icon lamp roshan.png")
	ToastMessageShow("روشن ماندن صفحه فعال شد",False)
	Dim lamproshan As Boolean
	lamproshan=True
 Else
 	lamproshan = False
   keep.KeepAlive(Mood)
   ImageViewmenu.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"icon lamp khamosh.png")
   ToastMessageShow("روشن ماندن صفحه غیر فعال شد",False)
 End If

End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

دوستان یه نگاهی به کد بالا میکنید ببین چرا غیر فعال نمیشه؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان هست عزیزی که یه نگاهی بندازه ببینه کجای کد رو اشتباه نوشتم 
مرسی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 
کد ها رو تغیر دادم با استفاده از دیتا بیس و گفتم اگر در دیتا بیس 2 بود یعنی خاموشه و روشن کن و اگر 1 بود یعنی روشته بیا خاموش کن

ولی دفعه اول درست عمل میکنه و روشن میکنه و صفحه هم روشن میمونه 
بعد که بار دوم کلیک میکنم میاد درست عمل میکنه هم عکس عوض میشه هم داده در دیتا بیس 
ولی چراغ بعد از 15 ثانیه خاموش نمیشه!!!!

یعنی fals 
عمل نمیکنه ؟؟؟ چرا؟؟؟
 

Sub ImageViewmenu_Click
cur = sql1.ExecQuery("select * from tanz ")
	cur.Position = 0


 If cur.GetInt("cheraghe")=2 Then
 
	sql1.ExecNonQuery("update tanz set cheraghe = 1")
  	keep.KeepAlive(True)
	ImageViewmenu.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"icon lamp roshan.png")
	ToastMessageShow("روشن ماندن صفحه فعال شد",False)
	
 Else If cur.GetInt("cheraghe")=1 Then
 	
 	sql1.ExecNonQuery("update tanz set cheraghe = 2")
   keep.KeepAlive(False)
   ImageViewmenu.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"icon lamp khamosh.png")
   
   ToastMessageShow("روشن ماندن صفحه غیر فعال شد",False)
 End If

End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جای این کد :

keep.KeepAlive(Mood)

اینو چرا نمینویسید؟

keep.KeepAlive(True)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود پژمان جان 
ممکنه توضیح بدی اصلا این فرمان چی کار میکنه ؟؟
keep.KeepAlive(True)
من اطلاعی ندارم نمیدونم کجای کد رو اشتباه نوشتم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود پژمان جان 

ممکنه توضیح بدی اصلا این فرمان چی کار میکنه ؟؟

keep.KeepAlive(True)

من اطلاعی ندارم نمیدونم کجای کد رو اشتباه نوشتم

این فرمان میاد روشن ماندن صفحه رو فعال میکنه. اگه False هم قرار بگیره طبیعتا میاد غیرفعال میکنه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...