رفتن به مطلب
  • 0

یک تیبل یا چند تیبل؟؟


discoversh

سوال

درود و سلام خدمت اساتید.برای ساخت یک دیتابیس که موضوعات مختلف توی اون باشه و اینکه پس از وارد شدن به هر فصل بشه فقط توی اون فصل مطالب رو جستجو کرد و یا اینکه بعد از انتخاب شدن یه موضوع بعنوان علاقه مندی توی اکتیوتی های مشخص ذخیره بشه.,بهتره من از چند تیبل استفاده کنم و دونه دونه فراخوانیشون کنم  یا یک تیبل ؟

سپاس :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

به نظر بنده چون شما می خواین هر یک از موضوعات رو در جاهای جدا هم سرچ کنی و هم علاقمندی بزنی

 

بهتره که از چند تیبل استفاده کنی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به نظر بنده چون شما می خواین هر یک از موضوعات رو در جاهای جدا هم سرچ کنی و هم علاقمندی بزنی

 

بهتره که از چند تیبل استفاده کنی

تشکر.ولی برای فراخوانیشون به تعداد فصل ها اکتیویتی نیاز میشه یا اینکه میشه اکتیویتی مشترک استفاده کرد؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر.ولی برای فراخوانیشون به تعداد فصل ها اکتیویتی نیاز میشه یا اینکه میشه اکتیویتی مشترک استفاده کرد؟

ببین فکر کنم اینجور درست بشه

 

شما یه متغیر بزار توی Sub Process_Globals اکتیویتی مثلا main تون

Dim megdar As String

بعدش مثلا چندتا فصل دارید و چندتا باتن برای اینکه بره داخل اون فصل ها

خوب توی روی داد کلیکتون این رو بذار

megdar = 1

مثلا فصل اول 1 فصل دوم 2 و...

خوب بعد توی اکتیویتی فراخوانی دیتابیس بزن

If main.megdar = 1 Then
کدهای فراخوانی فصل اول
Else If menu.megdar = 2 Then
کدهای فراخوانی فصل دوم
End If

امیدوارم منظورم رو دست فهمیده باشید و این روش درست کار کنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...