mohammade79 127 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه سورس دیده بودم چند روز پیش با دوربین گوشی عکس میگرفت و خروجی رو میداد به اکتیویتی با خود نرم افزار گوشی این عکس رو میگرفت میشه کمکم کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stnima 11 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ دوستان چه طور میشه کیفیت عکس رو تغییر داد عکس گرفته شده خیلی بیکیفیت هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ ممنون مشکل حل شد اگه سورس رو پیدا کردم پیوست میکنم براتون حتما داشتم قبلا ولی گم شده کسی خواست بهم یاداوری کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid12 1 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۵ در در 1394/08/17, 04:12:40، مهران محمودی گفته است : درود، این دو تابع رو برای باز کردن دوربین و تعیین مسیر عکس گرفته شده اضافه کنید: Sub CreateUri(FileName As String) As Object Dim r As Reflector Return r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", Array As Object(FileName), Array As String("java.lang.String")) End Sub Sub TakePicture(Dir As String,Name As String) Dim intent As Intent intent.Initialize("android.media.action.IMAGE_CAPTURE", "") intent.PutExtra("output", CreateUri("file://" & File.Combine(Dir, Name))) StartActivity(intent) End Sub به اینصورت از تابع استفاده کنید: Sub Button1_Click TakePicture(File.DirDefaultExternal,"pic1.jpg") End Sub برای بارگذاری عکس در ImageView: Sub Activity_Resume If File.Exists(File.DirDefaultExternal,"pic1.jpg") Then ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirDefaultExternal,"pic1.jpg")) End If End Sub با این کدها اصل قضیه انجام میشه، اما خودتون باید اونو بهینه و آماده استفاده برای برنامتون بکنید. موفق باشید. سلام دوست عزیز من کدتون رو روی گوشی خودم که سامسونگ گرند 2 بود استفاده کردم و جواب داد اما روی چند تا گوشی دیگه این کد جواب نمیده با اینکه اندرویدش با گوشی من یکی هستش میشه یه راه حل بگید // چون خیلی برام مهمه با زدن یک دکمه دوربین عکاسی رو لود میکنه اما بعد از عکس گرفتن دیگه به عکس گرفته شده دسترسی نداریم فکر کنم یه کد جامع وجود داشته باشه که مربوط به دوربین همه گوشیهاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ چرا کسی جواب نمیده؟ من جواب هر چی که بلد باشم رو به دوستان میدم ولی بعضی از عزیزان خیلی بی تفاوت شدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوربین گوشی رو بلدم با اینتنت لود کنم اما قسمت دوم سوالت رو باید خودت بری دنبالش منم بلد نیستم ببخید شاید راجبه قسمت دومش اساتید محترم بتونن کمک کنن اینم کد لود دوربین گوشی Try Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize("android.media.action.IMAGE_CAPTURE", "") StartActivity(Intent1) ToastMessageShow ("دوربین اماده به کار میباشد", True) Catch ToastMessageShow ("دوربین یافت نشد !! یا نصب نشده است!", True) End Try لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ درود، این دو تابع رو برای باز کردن دوربین و تعیین مسیر عکس گرفته شده اضافه کنید: Sub CreateUri(FileName As String) As Object Dim r As Reflector Return r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", Array As Object(FileName), Array As String("java.lang.String")) End Sub Sub TakePicture(Dir As String,Name As String) Dim intent As Intent intent.Initialize("android.media.action.IMAGE_CAPTURE", "") intent.PutExtra("output", CreateUri("file://" & File.Combine(Dir, Name))) StartActivity(intent) End Sub به اینصورت از تابع استفاده کنید: Sub Button1_Click TakePicture(File.DirDefaultExternal,"pic1.jpg") End Sub برای بارگذاری عکس در ImageView: Sub Activity_Resume If File.Exists(File.DirDefaultExternal,"pic1.jpg") Then ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirDefaultExternal,"pic1.jpg")) End If End Sub با این کدها اصل قضیه انجام میشه، اما خودتون باید اونو بهینه و آماده استفاده برای برنامتون بکنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
h.anjidany 0 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ ممنون مشکل حل شد اگه سورس رو پیدا کردم پیوست میکنم براتون حتما داشتم قبلا ولی گم شده کسی خواست بهم یاداوری کنه سلام لطفا کدی که شما استفاده کردیو بفرست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
h.anjidany 0 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ درود، این دو تابع رو برای باز کردن دوربین و تعیین مسیر عکس گرفته شده اضافه کنید: Sub CreateUri(FileName As String) As Object Dim r As Reflector Return r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", Array As Object(FileName), Array As String("java.lang.String")) End Sub Sub TakePicture(Dir As String,Name As String) Dim intent As Intent intent.Initialize("android.media.action.IMAGE_CAPTURE", "") intent.PutExtra("output", CreateUri("file://" & File.Combine(Dir, Name))) StartActivity(intent) End Sub به اینصورت از تابع استفاده کنید: Sub Button1_Click TakePicture(File.DirDefaultExternal,"pic1.jpg") End Sub برای بارگذاری عکس در ImageView: Sub Activity_Resume If File.Exists(File.DirDefaultExternal,"pic1.jpg") Then ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirDefaultExternal,"pic1.jpg")) End If End Sub با این کدها اصل قضیه انجام میشه، اما خودتون باید اونو بهینه و آماده استفاده برای برنامتون بکنید. موفق باشید. واسه کراپ کردن عکس کدی نداری؟ من دارم اما وقتی از اون استفاده میکنم برنامه دوربین گوشی توقف اجباری میشه force close اینم کدیه که دارم Sub camera(Directory As String, PictureName As String) Dim i As Intent i.Initialize("android.media.action.IMAGE_CAPTURE", "" ) i.PutExtra("crop", "True") 'crop ON i.PutExtra("aspectX", 0) 'crop aspects i.PutExtra("aspectY", 0) 'crop aspects i.PutExtra("outputX", 400) 'crop size i.PutExtra("outputY", 400) 'crop size i.PutExtra("output", ParseUri("file://" & File.Combine(Directory, PictureName))) 'output folder you set OpenCam(File.DirRootExternal, "1.jpg") StartActivity(i) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
سلام دوستان من یه سورس دیده بودم چند روز پیش با دوربین گوشی عکس میگرفت و خروجی رو میداد به اکتیویتی با خود نرم افزار گوشی این عکس رو میگرفت میشه کمکم کنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.