e251 12 ارسال شده در 8 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2015 سلام خسته نباشید... من میتونم یه لینک رو توی بیسیک 4 آندروید فراخونی کنم؟؟؟ مثلا تو کد زیر جامیشه؟؟؟؟ Sub button1_Click اینجـــــــــــا End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2015 سلام میخواین ی لینکو باز کنید علاوه بر روشی ک امین جان گفتن میتونید از کتابخانه Phone هم استفاده کنید : Sub btn1_Click Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser("لینک")) End Sub بعدش تاپیکتون رو اشتباها در بخش اندروید استودیو زدید درحالی ک سوالتون مربوط ب بیسیکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,720 ارسال شده در 8 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2015 بله شما یه اینتنت تعریف میکنید با اکشن view و لیبک رو بهش میدید و اون رو start میکنید : Sub button1_Click Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"http://google.com") StartActivity(i) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
e251 12
سلام خسته نباشید...
من میتونم یه لینک رو توی بیسیک 4 آندروید فراخونی کنم؟؟؟
مثلا تو کد زیر جامیشه؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.