e251 12 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید... من میتونم یه لینک رو توی بیسیک 4 آندروید فراخونی کنم؟؟؟ مثلا تو کد زیر جامیشه؟؟؟؟ Sub button1_Click اینجـــــــــــا End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام میخواین ی لینکو باز کنید علاوه بر روشی ک امین جان گفتن میتونید از کتابخانه Phone هم استفاده کنید : Sub btn1_Click Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser("لینک")) End Sub بعدش تاپیکتون رو اشتباها در بخش اندروید استودیو زدید درحالی ک سوالتون مربوط ب بیسیکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ بله شما یه اینتنت تعریف میکنید با اکشن view و لیبک رو بهش میدید و اون رو start میکنید : Sub button1_Click Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"http://google.com") StartActivity(i) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
e251 12
سلام خسته نباشید...
من میتونم یه لینک رو توی بیسیک 4 آندروید فراخونی کنم؟؟؟
مثلا تو کد زیر جامیشه؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.