siroos12 14 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام،دوستان من در برنامه ام از دیتابیس آفلاین استفاده کردم و لیبلم رو داخل حلقه فور انداختم،آیا میشه برای هر کدوم از لیبیل هام ی صوت بذارم و رنگ لیبلم رو تغییر بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ بجای Label1.Color از Label1.TextColor استفاده کنید.برای صدا گذاشتن رو هر لیبل چطور؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ از ساب label_click استفاده کن تو ساب globle متغیر مدیا پلیر تعریف کن و توی ساب لیبل کلیک بزن مدیا پخش بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ از ساب label_click استفاده کن تو ساب globle متغیر مدیا پلیر تعریف کن و توی ساب لیبل کلیک بزن مدیا پخش بشه من لیبلمو داخل حلقه فور انداختم،در ضمن از دیتابیس هم استفاده کردم.مشکلی نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ درود بله با استفاده از تگ هر لیبل میتونید یک صوت یا رنگ بهش نسبت بدید. کد هاتون رو قرار بدید تا بهتر راهنماییتون کنیم. .. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ بفرما از تگ قبلا استفاده کردم. #Region Project Attributes #ApplicationLabel: زیارت عاشورا #VersionCode: 1 #VersionName:1.0.1 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals Dim m As MediaPlayer End Sub Sub Globals Dim h As Boolean Private ScrollView1 As ScrollView Private Label1 As Label Private Panel1 As Panel Dim c As Cursor Dim s As SQL Dim x As Int=1%y 'Dim jo As JavaObject=Label1 'Dim add As Float=1 'Dim mult As Float=2 'jo.RunMethod("",Array(add,mult)) Private Button1 As Button End Sub Sub SetlineSacing(Lbl As Label,add As Float,mult As Float) Dim jo As JavaObject=Label1 jo.RunMethod("setLineSpacing",Array As Object(add,mult)) End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) m.Initialize() m.Load(File.DirAssets,"ashora_02_moghadasi_2.wma") Activity.LoadLayout("b") Label1.Text="زیارت عاشورا" Label1.Gravity=Gravity.CENTER Label1.Top=-10 If File.Exists(File.DirInternal,"2.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"2.db",File.DirInternal,"2.db") End If s.Initialize(File.DirInternal,"2.db",False) c=s.ExecQuery("SELECT * FRom aa") For i=0 To c.RowCount-1 c.Position=i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,x,100%x,100%y) x=x+42%y p.LoadLayout("a") Label1.Text=c.GetString("a") Label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("Mj_Shafigh_ Emperor.Ir.TTF") Label1.Gravity=Gravity.CENTER Label1.TextColor=Colors.Black Label1.TextSize=25 SetlineSacing(Label1,1.5,1.5) Label1.Top=0dip ScrollView1.Panel.Height=x Label1.Tag=c.GetInt("b")''''''''''''''''''''''''''' Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click If (m.IsPlaying)Then m.Pause Button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"Next.jpg")) Else m.Play Button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ios7-pause.jpg")) End If End Sub Sub Label1_Click Dim y As Label y=Sender Select h Case True y.Color=Colors.RGB(144,238,144) h=False Case False y.Color=Colors.RGB(135, 206, 235) h=True End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ کسی نیست به ما کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ بجای Label1.Color از Label1.TextColor استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام،دوستان من در برنامه ام از دیتابیس آفلاین استفاده کردم و لیبلم رو داخل حلقه فور انداختم،آیا میشه برای هر کدوم از لیبیل هام ی صوت بذارم و رنگ لیبلم رو تغییر بدم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.