rezakakaei 15 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید دوستان یک سوال اگر بخوام یک کتاب درست کنم متن و عکس همراه با هم باشه تا به الان کتاب که فقط متن باشه را تونستم درست کنم ولی دنبال اینم متن همراه با عکس باشه اموزش خاصی کسی سراغ داره واسه این کار ؟ با تشکر از همگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yousef1386 1 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشیدمن یه کتاب به برنامه B4A نوشتم ولی وقتی این برنامه رو در گوشی ها ی با اندروید پایین و صفحه نمایش کوچک نصب می کنم متن مشاهده نمی شه و در گوشی های دیگه مشکلی نداره . خواهشا برای حل مشکل کمکم کنید . ممنوناینم کد:#Region Activity Attributes#FullScreen: True#IncludeTitle: false#End RegionSub Process_GlobalsEnd SubSub GlobalsDim panelheight As IntDim text As StringDim strUtil As StringUtilsDim ht As FloatDim mfont As TypefacePrivate ScrollView1 As ScrollViewPrivate lblPosition As LabelDim lbltest As LabelEnd SubSub Activity_Create(FirstTime As Boolean)Activity.LoadLayout("2")text= File.ReadString(File.DirAssets,"aashoora.txt")mfont=Typeface.LoadFromAssets("mitra.ttf")scrollEnd SubSub scrollScrollView1.Initialize(500dip)Activity.AddView(ScrollView1, 5%x, 35%y, 99%x, 60%y)panelheight=0lbltest.Initialize("lbltest")ScrollView1.Panel.AddView(lbltest,2dip, panelheight, 90%x-5dip, 50dip)lbltest.TextSize=20lbltest.TextColor=Colors.blackht= art (text,lbltest,mfont,25)panelheight=panelheight+ht+25dippanelheight=panelheight+80dipScrollView1.Panel.Height=panelheightEnd SubSub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As FloatDim before,after As FloatDim Obj1 As Reflectorleb.text=txtleb.TextSize=sizeleb.Gravity=Gravity.CENTERleb.Left=leb.Leftleb.Typeface=mfontht = strUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt)Obj1.Target = lebbefore = Obj1.RunMethod("getLineHeight")Obj1.Target = lebObj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 2.5, "java.lang.float")Obj1.Target = lebafter = Obj1.RunMethod("getLineHeight")ht = ((after * ht)/before)leb.Height = htReturn htEnd SubSub Activity_ResumeEnd SubSub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ yousef1386 این کد رو در Manifest Editor حذف کن SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ بفرما آموزش ویدیویی قرار دادن عکس در دیتابیس (بسیار مهم) آموزش ویدیویی قرار دادن عکس در دیتابیس (بسیار مهم,بخش دوم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yousef1386 1 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ yousef1386 این کد رو در Manifest Editor حذف کن SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") عزیز برادر دستت درد نکنه . کارم حل شد . لایک داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezakakaei 15 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ با سلام با توجه به اموزش دومی من پیش رفتم ولی داخل یک جاش یک ایراد دارم سورس را من میزارم بی زحمت یک نگاه بندازید ببینید مشکلش چیه داخل اکتیویتی number1 مشکل هست New folder (2).zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezakakaei 15
سلام و خسته نباشید
دوستان یک سوال اگر بخوام یک کتاب درست کنم متن و عکس همراه با هم باشه تا به الان کتاب که فقط متن باشه را تونستم درست کنم ولی دنبال اینم متن همراه با عکس باشه
اموزش خاصی کسی سراغ داره واسه این کار ؟
با تشکر از همگی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.