mr.shi 34 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ دوستان سلام واقعا نمیدونم هرچی کد بلد بودم استفاده کردم اما فونت وب ویو تغییر نکرد که نکرد میشه راهنمایی کنید چطور این مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ Css هم عمل نمیکنه من هرجوری بلد بودم تست کردم جواب نگرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ باید از طریق کد های html فونت رو تغییر بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز مشکل اینجاست که فونت رو نمیشناسه من از کد زیر استفاده کردم <style type=""text/css""> @font-face { font-family: eurostile; src: url('file:///android_asset/titr.ttf'); } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ اصلا فونت فارسیو نمیتونه بشناسه به نظرم b4a خیلی مشکلات داره و تقریبا برنامه ها رو به یک روال نوشتن خاص هدایت میکنه واقعا به این مشکل برخوردم نمیدونم چکار کنم بشدت نیاز دارم به این کار که بتونم فونت صفحه وب رو عوض کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام این سورس رو ببینید شاید به کارتون بیاد http://answercenter.ir/topic/8818-سورس-برنامه-کتاب-با-وب-ویوhtml-همراه-تنظیمات-فونت/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ به این صورت که بخواین فونت رو تو پوشه فایل قرار بدید و فراخوانیش کنید من تست کرده بودم کار نمیده. از CSS استفاده کنید و فونت بدید شاید عمل کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
دوستان سلام
واقعا نمیدونم هرچی کد بلد بودم استفاده کردم اما فونت وب ویو تغییر نکرد که نکرد
میشه راهنمایی کنید چطور این مشکل حل میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.