رفتن به مطلب
  • 0

دو دیتا بیس در یک لیبل


siroos12

سوال

سلام علیکم.

دوستان میشه دوتا متن از فلید های دیتابیس بدیم که اونو با crlfاز هم جدا کنیم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

والا نوشتید دو تا دیتابیس نه دو تا جدول

cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE id = 1")
for i = 0 to cur.rowCount - 1
cur.positio = i
label1.text = cur.getstring("avval") & CRLF & cur.getstring"dovvom")
next

بعد فقط یه چیزی

لیبل چرا تو حلقه هستش دقیقا ؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستم

dim str as string
dim str2 as string

cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl1 WHERE id = 1")
cur.position = 0
str = cur.getstring("matn")

cur = sql.exequery("SELECT * FROm tbl2 WHERE id = 1")
cur.position = 0
str2 = cur.getstring("matn")

label1.text = str & crlf & str2

اینو یه تست بزنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستم

dim str as string
dim str2 as string

cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl1 WHERE id = 1")
cur.position = 0
str = cur.getstring("matn")

cur = sql.exequery("SELECT * FROm tbl2 WHERE id = 1")
cur.position = 0
str2 = cur.getstring("matn")

label1.text = str & crlf & str2

اینو یه تست بزنید
نه منظورم دو تا فیلد در یک جدول.در ضمن من لیبلمو انداختم تو حلقه فور.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

والا نوشتید دو تا دیتابیس نه دو تا جدول

cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE id = 1")
for i = 0 to cur.rowCount - 1
cur.positio = i
label1.text = cur.getstring("avval") & CRLF & cur.getstring"dovvom")
next
بعد فقط یه چیزی

لیبل چرا تو حلقه هستش دقیقا ؟؟؟

برا قشنگی.هه

ببخشید.حواسم نبوده

برا اینکه دردسر نداشته باشی تک تک لیبل ها رو مقدار بدی.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...