رفتن به مطلب
  • 0

فراخوانی عکس از دیتابیس


yasin011

سوال

سلام دوستان. عنوان تایپیکو دیدین گفتین الان باید بریم که بنویسیم اول سرچ. 

http://answercenter.ir/topic/3952-آموزش-قرار-دادن-عکس-در-دیتابیس-فوق-مهم/

http://answercenter.ir/topic/3821-فراخوانی-عکس-از-دیتابیس-آفلاین/

 

آقا من موضوعاتو خوندم. 

این اصلا تو کتم نمیره که من اگه صدتا عکس دارم بیام تک تک اونارو تو دیتابیس وارد کنم عکسو داخل خود دیتا بیس بذارم. 

من میخوام اسم عکسو بذارم تو فیلد . طبق آدرسی که داره تو پوشه اونو فراخوانیش کنم. 

چکاری باید انجام بدم.  :zoor:  :(  :write:

Sub Globals
Dim mysql As SQL
Private HorizontalScrollView1 As HorizontalScrollView
Private ImageView1 As ImageView
Dim tb_galery As Cursor
Dim p As Panel
Dim panel1 As Panel
End Sub


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("scroll_land")
Dim left As Int = 10%x
panel1.Initialize("panel1")
ImageView1.Initialize("ImageView1")
If File.Exists(File.DirInternal,"my_village.db") = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"my_village.db",File.DirInternal,"my_village.db")
End If
If mysql.IsInitialized = False Then
mysql.Initialize(File.DirInternal,"my_village.db",True)
End If


For i=1 To tb_galery.RowCount
p.Initialize("p")
tb_galery.Position = i
tb_galery = mysql.ExecQuery("SELECT name_main_galery FROM tb_main_galery WHERE id='"&i&"'")
p.LoadLayout("galery")
HorizontalScrollView1.Panel.AddView(p,left,80%x,20%y,20%y)
ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"/main_galery/" & tb_galery.GetString("name_main_galery") ) 
left=left+10%x
HorizontalScrollView1.Panel.Width=left
Next
End Sub

روش دگ ای هم بود بگین لطفا :gol:

 

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان روزتون بخیر 

چرا باید اولی کار کنه و دومی و سومی کار نکنن ؟! 

اگه کسی میتونه راهنمایی کنه / 

من bitmap رو تو متغیرم و بعد به imageviwe اضافه کردم بازم تغییر حاصل نشد .  :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("scroll_land")
Dim left As Int = 10%x
panel1.Initialize("panel1")
ImageView1.Initialize("ImageView1")
If File.Exists(File.DirInternal,"my_village.db") = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"my_village.db",File.DirInternal,"my_village.db")
End If
If mysql.IsInitialized = False Then
mysql.Initialize(File.DirInternal,"my_village.db",True)
End If

tb_galery = mysql.ExecQuery("SELECT * FROM tb_main_galery")

For i=0 To tb_galery.RowCount-1
p.Initialize("p")
tb_galery.Position = i
p.LoadLayout("galery")
HorizontalScrollView1.Panel.AddView(p,left,80%x,20%y,20%y)
ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"/main_galery/" & tb_galery.GetString("name_main_galery") ) 
left=left+10%x
HorizontalScrollView1.Panel.Width=left
Next
End Sub

شما این کد رو ببین!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تو این مسیر این فایل رو دارم خب . 

\Files\main_galery\1.jpg

Untitled.png

 

ولی میگه موجود نیست .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تو این مسیر این فایل رو دارم خب . 

\Files\main_galery\1.jpg

Untitled.png

 

ولی میگه موجود نیست .

 

 

این رو :

main_galery\1.jpg 

با :

main_galery/1.jpg

جایگزین کنین تا بتونه فایل رو بخونه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان کجای کد من ایرادی داره . یه راهنمای کنین.  :roomNemishe:  :fekr:

چیزی تو خروجی ندارم. فقط یه اسکرول دارم. 

Sub Globals
Dim mysql As SQL
Private HorizontalScrollView1 As HorizontalScrollView
Private ImageView1 As ImageView
Dim tb_galery As Cursor
Dim p As Panel
Dim panel1 As Panel
End Sub


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
If File.Exists(File.DirInternal,"my_village.db") = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"my_village.db",File.DirInternal,"my_village.db")
End If
If mysql.IsInitialized = False Then
mysql.Initialize(File.DirInternal,"my_village.db",True)
End If
tb_galery = mysql.ExecQuery("SELECT * FROM tb_main_galery")


Activity.LoadLayout("scroll_land")
Dim left As Int = 10%x
panel1.Initialize("panel1")
ImageView1.Initialize("ImageView1")


For i=1 To tb_galery.RowCount
p.Initialize("p")
tb_galery.Position = i
p.LoadLayout("galery")
HorizontalScrollView1.Panel.AddView(p,left,80%x,20%y,20%y)
ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"main_galery/"&tb_galery.GetString("name_main_galery")) 
left=left+10%x
p.Color = Colors.Red
HorizontalScrollView1.Panel.Width=left
Next


End Sub

 

Untitled.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"main_galery/"&tb_galery.GetString("name_main_galery")) 

این قسمت رو اینجوری کنید :

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets&"main_galery/",tb_galery.GetString("name_main_galery"))

یا اینجوری :

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets&"/main_galery/",tb_galery.GetString("name_main_galery"))

انشالله درست باید بشه!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام
این خط :

tb_galery = mysql.ExecQuery("SELECT name_main_galery FROM tb_main_galery WHERE id='"&i&"'")

رو بردارین و بزارین بالای حلقه و پایین جایی که SQL رو اینیشیالایز میکنید و همچنین کوئری اون رو تغییر بدین و اینجوری بزارین :

Sql1.execquery("SELECT * FROM tb_main_galery")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درست باید بشه!

 

سلام شایان جان. میگه مقداری تو این مسیر وجود نداره .

میگه فایل پیدا نشد .

 java.io.FileNotFoundException: /AssetsDir/main_galery/1.jpg: open failed: ENOENT (No such file or directory)

اینم امتحان کردم نشد 

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets&"/main_galery",tb_galery.GetString("name_main_galery"))
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام شایان جان. میگه مقداری تو این مسیر وجود نداره .

میگه فایل پیدا نشد .

 java.io.FileNotFoundException: /AssetsDir/main_galery/1.jpg: open failed: ENOENT (No such file or directory)

اینم امتحان کردم نشد 

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets&"/main_galery",tb_galery.GetString("name_main_galery"))

این رو هم یه تست کن و بگو :

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets&"/main_galery",tb_galery.GetString("id_main_galery")&".jpg")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

,tb_galery.GetString("id_main_galery")&".jpg")

 

داداش یه نگا به دیتابیس بنداز . اسم اینطور ذخیره شده هست . 

1.jpg 

اینو هم امتحان کردم ارور میده . 

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets&"/main_galery", (i+1) &".jpg") 

java.io.FileNotFoundException: /AssetsDir/main_galery/1.jpg: open failed: ENOENT (No such file or directory)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

داداش یه نگا به دیتابیس بنداز . اسم اینطور ذخیره شده هست . 

1.jpg 

اینو هم امتحان کردم ارور میده . 

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets&"/main_galery", (i+1) &".jpg") 

java.io.FileNotFoundException: /AssetsDir/main_galery/1.jpg: open failed: ENOENT (No such file or directory)

نه عزیز

 

این کدی که من دادم میاد میگه  :

n.jpg

جای n آیدی رو میزاره و فکر کنم کد رو تغییر دادی چون من از i +1 استفاده نکرده بودم!

 

 

این رو شما تست بکن :

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets&"/main_galery/",tb_galery.GetString("id_main_galery")&".jpg")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب من کوئری خودمو بزارم بیرون حلقه اون i رو چیکارش کنم. خب میگم شرط نمیخوام. همه رو نشون بده. بعد فرمایش کردی بعد اینیشیالایز دوباره کوئری اضافه کنم !! من متوجه نشدم عزیز میشه بهتر توضیح بدی. :fekr:  :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من بجای n ک فقط اسم عکسه و ذخیره شده تو دیتابیس اومدم کلا گفتم i . بهلاوه یک برا اینکه ک i=0 هست. کد شمارو هم گذاشتم ولی بازم موفق نشدم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets&"/main_galery/",tb_galery.GetString("id_main_galery")&".jpg")
 java.io.FileNotFoundException: /AssetsDir/main_galery/1.jpg: open failed: ENOENT (No such file or directory)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 java.io.FileNotFoundException: /AssetsDir/main_galery/1.jpg: open failed: ENOENT (No such file or directory)

آخه مگه میشه؟؟؟

مطمئنی عکس ها توی پوشت هست؟؟

دیگه واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه

 

شما بیا یکی از عکس ها رو همینجوری معمولی بزار بکگراند ببین میاد یا نه؟

اینجوری :

activity.setbackgroundimage = loadbitmap(file.dirassets&"/main_gallery/","1.jpg"))

بعد نتیجه رو بگو

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان .  :(

 

کسی اگه میدونه لطفااا !!! جوابی بده   :write:

 

فرقشون چیه که اولی کار میکنه دومی و سومی کار نمیکنن ؟ چه تغییری بباید انجام بدم تا کار کنه ؟!  :zoor:  :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...