rasool944 11 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سلام من سورسی لازم دارم که وقتی کلیدی زده میشه نور صفحه زیاد بشه و وقتی کلید دیگه ای زده شه نور صفحه کم شه سورس رو خیلی لازم دارم لطفا کمک کنید. علت درخواست سورس من این بود چون با چند تا کد امتحان کردم برنامم فورس کلوز میده. باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سلام من سورسی لازم دارم که وقتی کلیدی زده میشه نور صفحه زیاد بشه و وقتی کلید دیگه ای زده شه نور صفحه کم شه سورس رو خیلی لازم دارم لطفا کمک کنید. علت درخواست سورس من این بود چون با چند تا کد امتحان کردم برنامم فورس کلوز میده. باتشکر Dim ph as phone ph.SetScreenBrightness(Max(بین 0 و 1 حالت کم و زیاد میشه) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سلام. اینجوری نور کم میشه: Dim p As Phone p.SetScreenBrightness(0) اینجوری هم زیاد میشه: Dim p As Phone p.SetScreenBrightness(1) اینجوری هم فکر کنم برمیگرده به حالت اول: Dim p As Phone p.SetScreenBrightness(-1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool944 11 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ عجیبه فایل apk این سورس رو بهتون میدم روی گوشی ها نصب و تست کنید. دانلود این داره کر می کنه ولی همیون سورس خودم کامپایل که می کنم خرابه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool944 11 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سلام. اینجوری نور کم میشه: Dim p As Phone p.SetScreenBrightness(0) اینجوری هم زیاد میشه: Dim p As Phone p.SetScreenBrightness(1) اینجوری هم فکر کنم برمیگرده به حالت اول: Dim p As Phone p.SetScreenBrightness(-1) ببخشید بازم برنامه بسته میشه با انواع گوشی هم تست کردم تو سورس جداگانه هم گذاشتم نشد. میشه بگین api شما چنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ ببخشید بازم برنامه بسته میشه با انواع گوشی هم تست کردم تو سورس جداگانه هم گذاشتم نشد. میشه بگین api شما چنده اینو بگم که اگه میخواین توی سرویس اینکارو انجام بدید برنامه بسته میشه ، این فقط روی اکتتیویتی کار میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool944 11 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اینو بگم که اگه میخواین توی سرویس اینکارو انجام بدید برنامه بسته میشه ، این فقط روی اکتتیویتی کار میکنه. من میخوام فقط اکتیوتیم روشن شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool944 11 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ من میخوام فقط اکتیوتیم روشن شه میشه برام یه سورس ساده و تست شده توسط خودتون بهم بدیم باتشکر خیلی لازمش دارم واقعا دستم به دامنتون . اعصابم بهم ریخته همه برنامم کامله فقط همینش مونده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ میشه برام یه سورس ساده و تست شده توسط خودتون بهم بدیم باتشکر خیلی لازمش دارم واقعا دستم به دامنتون . اعصابم بهم ریخته همه برنامم کامله فقط همینش مونده بفرمایید. [دانلود] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool944 11 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام لطفا روی گوشی تست کنید. Brigtness ( Noor Safhe ).zip سلام ببخشید اینم بسته میشه رو چندتا گوشی هم تست کردم . :20: :20: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool944 11 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ Dim ph as phone ph.SetScreenBrightness(Max(بین 0 و 1 حالت کم و زیاد میشه) End Sub برنامه فورس کلوز میده!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool944 11 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ Dim pa As Phone Sub SeekBar1_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) pa.SetScreenBrightness(Max(Value , 5) / 100) End Sub ببخشید نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool944 11 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ ببخشید اگه میشه به صورت سورس بهم بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ Dim pa As Phone Sub SeekBar1_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) pa.SetScreenBrightness(Max(Value , 5) / 100) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام ببخشید اینم بسته میشه رو چندتا گوشی هم تست کردم . :20: :20: عجیبه فایل apk این سورس رو بهتون میدم روی گوشی ها نصب و تست کنید. دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool944 11 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ بفرمایید. [دانلود] ببخشید سورس شما هم بسته میشه موقع کلیک کردن رو باتن ها . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ سلام لطفا روی گوشی تست کنید. Brigtness ( Noor Safhe ).zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasool944 11
سلام من سورسی لازم دارم که وقتی کلیدی زده میشه نور صفحه زیاد بشه و وقتی کلید دیگه ای زده شه نور صفحه کم شه
سورس رو خیلی لازم دارم لطفا کمک کنید.
علت درخواست سورس من این بود چون با چند تا کد امتحان کردم برنامم فورس کلوز میده.
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.