porya 959 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ سلام چطوری میتونم بین 4 تا اکتیوتی که تو هر کدوم یه imageview تعریف کردم کاری کنم که با تاچ کردن تصویر به طرفین تصاویرعوض بشن تو انجمن گشتم یه چیزایی بود مثل کار با کتابخونه imagetouch ولی من متوجه نشدم... ممنون میشم اگه جواب بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ یعنی اندازه عکسا تغییر کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ نه فقط تصاویرعوض بشه...مثلا imageview اکتیویتی اول بعد imageview اکتیویتی دوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ خب چرا اکتیویتی؟ شما میتونی تو یه اکتیویتی چنتا عکس نمایش بدی http://answercenter.ir/thread765.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ آخه فقط من همین روشو میخوام (توی چند تا اکتیوینی) حالا میشه یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام بله دوست عزیز میشه ، هر کاری راهی داره این کد رو ببین : Sub Activity_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case Activity.ACTION_MOVE StartActivity(activity2) End Select End Sub هر اکتیویتی یک رویداد Touch داره.شما میتونید واسه هر اکتویتی این کد رو بنویسی و به جای activity2 که من نوشتم اسم اکتویتی خودتو بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
porya 959
سلام چطوری میتونم بین 4 تا اکتیوتی که تو هر کدوم یه imageview تعریف کردم کاری کنم که با تاچ کردن تصویر به طرفین تصاویرعوض بشن تو انجمن گشتم یه چیزایی بود مثل کار با کتابخونه imagetouch ولی من متوجه نشدم...
ممنون میشم اگه جواب بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
25 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.