مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ من میخوام روی عکس پنجم که عکس اخره یه باتن بزارم و متنش رو بزارم "ورود به برنامه" اینجا هیچ لایوتی نیست که بتونم باتن بزارم با کد هم سعی کردم ولی نتونستم انجام بدم دوستان لطفا کمک کنید خیلی فوریه درود چجوری با کد سعی کردید قرار بدید؟ کدهاتون رو قرار بدید لطفا !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ جالب بود. ولی این همه کد برای حالت اسلاید فقط؟؟ نمیشد با کد زنی کمتری این کارو کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ جالب بود. ولی این همه کد برای حالت اسلاید فقط؟؟ نمیشد با کد زنی کمتری این کارو کرد؟ سلام تاپیک زیر رو ببینید. http://answercenter.ir/topic/14608-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-pagerbullet/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdiabasi444 0 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام من این سورسرو توی برنام قرار میدم اما این ارور رو میده ! مشکلش کجاست ؟؟؟ Installing file to device. Error pkg: /data/local/tmp/dbbook.apk Failure [iNSTALL_FAILED_INSUFFICIENT_STORAGE] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام من این سورسرو توی برنام قرار میدم اما این ارور رو میده ! مشکلش کجاست ؟؟؟ Installing file to device. Error pkg: /data/local/tmp/dbbook.apk Failure [iNSTALL_FAILED_INSUFFICIENT_STORAGE] سلام مشکل مربوط به سورس کد نیست اشتباه نکنم مشکل از پکیج نیم هستش پکیج نیم باید کاملا با حروف کوچیک باشه. اگر خداوند عمری باقی بزاره این سورس رو آپدیت می کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سلام وقت بخیر میشه کمک کنید 1- من می خوام پایین پنل یک دکمه قرار بدم که با زدن اون به اکتیویتی بعدی بره مثل دکمه skip چجوری این کار رو بکنم 2- من می خوام بعد از تصویر پنجم ، اکتیویتی بعدی شروع شود چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ خواهشا دوستان کمک کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ خب شما می تونید دکمه رو به اکتیویتی اضافه کنید. واسه مورد دوم هم اگه اشتباه نکنم تابع CurrentPanel باید داشته باشه و میتونید بگید زمانیکه CurrentPanel شماره 4 بود که میشه پنل 5 بره به اکتیویتی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۵ با سلام دقیقا کجای تابع میشه من متوجه نشدم میشه بیشتر راهنمایی کنید کجای تابع currentpanel قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ درود و سلام وقت همگی بخیر. من اگه بخوام تعداد عکسها رو بیشتر کنم کدوم قسمت کد رو باید ویرایش کنم؟ میخوام به جای 5 تا عکس 10 تا عکس بذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، viki0028 گفته است : درود و سلام وقت همگی بخیر. من اگه بخوام تعداد عکسها رو بیشتر کنم کدوم قسمت کد رو باید ویرایش کنم؟ میخوام به جای 5 تا عکس 10 تا عکس بذارم سلام این دو تا آرایه رو باید تعدادش رو تغییر بدید » Dim imgs(5) As ImageView Dim panels(5) As Panel لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ در 17 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام این دو تا آرایه رو باید تعدادش رو تغییر بدید » Dim imgs(5) As ImageView Dim panels(5) As Panel مهندس آرتا من دوتا آرایه رو تغییر دادم. ولی خوب ایراد گرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اوکی شد من باید در Activity creat و tmrSlider_Tick مقدار For برابر For i = 0 To 9 قرار میدادم. فقط اینکه الان نشانگرای قرمز رنگ زیر عکس از حالت وسط چین خارج شدن. در واقع از وسط شروع شده به سمت راست تصویر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سلام فایل پروژه واسه بنده مشکلی نداره و خوب اجرا میشه شما زمانیکه آرایه ها رو تغییر دادید باید حلقه رو هم تغییر میدادید. سورس رو آپدیت کردم و این قابلیت که بتونید تاچ کنید عکس تعویض بشه و اون نشانگر مربوط به اون عکس رو نمایش بده، چون دوستان این قسمت رو نتونستن اضافه کنن. در ضمن اینجا ما اسامی عکس هارو از 1 گذاشتیم تا اخر و طبق اندیس حلقه میریم جاو، شاید سوال باشه که شاید اسامی عکس ها نا مشخص باشه، خب اینجا از File.ListFiles استفاده می کنید، که لیستی از اسم فایل ها رو بهتون بر میگردونه ( هر جای حافظه ) و میتونید توی حلقه Get کنید. Image Slider_update(www.AnswerCenter.IR).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ ممنون از شما .فقط پسورش برای باز کردن فایل چی هست؟ من answercenter.ir رو زدم باز نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ در 19 دقیقه قبل، viki0028 گفته است : ممنون از شما .فقط پسورش برای باز کردن فایل چی هست؟ من answercenter.ir رو زدم باز نشد رمز فایل رو بنده اشتباه زده بودم، رمز فایل تصحیح شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ مهندس آرتا نسخه 2 اسلایدر فوق العاده شده. ممنون بابت زحماتتون. فقط اینکه نشانگر زیر عکسها وسط چین نیستن. وقتی تعداد عکسها 5 تا بود دقیقا وسط چین بودن تعداد عکسها که بیشتر میشه گرایش نشانگرها به سمت راست تصویر میشه. برای حل این مشکل چه پیشنهادی دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ این مقدار رو کمتر کنید » Dim offsetX As Int = 45%x مربوط به left نشانگر ها میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سینا پارکور 3 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ سلام وقت به خیر من تازه واردم واین مشکلو دارم تموم کدهاتونو جا گذاری کردم ولی نمیدونم چرا این کدم قرمزه Dim sd As SlidingData sdقرمز شده وبه همون دلیل بعضی از متن هارو هم قرمز کرده ممنون میشم جواب بدین استاد خیلی درگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ کلاس SlidingPanel رو توی پروژتون کپی کردید ؟ چون کلاس رو کپی نکردید نتونسته تشخیص بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.