discoversh 54 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۴ درود و سلام خدمت دوستان و اساتید.میخاستم بدونم که چجوری میشه توی دیتابیس های چند جدولی لیست علاقه مندی جداگونه برای هر جدول درست کرد.البته بدون استفاده از کتابخونه فراخوانی استاد اسکندری.اون رو هم امتحان کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سرچ کنید قبلا سوال شده و به جواب رسیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ خوب توی هر جدولت یه ردیف رو به علاقه مندی اختصاص میدی و روش جداگانه کار میکنی سوالتو درست فهمیدم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سپاس از پاسختون.ولی اینجوری کلی اکتیویتی جداگونه باید ساحت.من همه جدول ها روی توی یک دونه اکتیوتی و لایه فراخونی کردم.حالا میخام هر لیست اطلاعاتی از جدول رو که نشون داد,کنارش بتونم لیست ویو علاقه مندی های اون جدول رو نشون بدم.امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ خب الان من این کد رو نوشتم.وقتی روی تصویر علاقه مندی کلیک میکنم تصویر تغیر میکنه و عدد از صفر به یک تغیر میکنه.ولی وقتی وارد لیست ویو دیتابیس میشم و دوباره به همون ایتم برمی گردم ارور میده و میاد به صفحه اول برنامه.مشکلش رونمیدونم.... Private ScrollView1 As ScrollView Dim lbl As Label Dim fara As Farakhani Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("scroll") lbl.Initialize("") ImageView1.Tag=Main.cur.GetInt("sID") If Main.cur.GetInt("sRate") = 1 Then ImageView1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"fav1.png") Else ImageView1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"fav0.png") End If If Main.meghdar1 = 1 Then Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_list WHERE sID="&Smatn.Meghdar) End If If Main.meghdar1 = 2 Then Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_list11 WHERE sID="&Smatn.Meghdar) End If Main.cur.Position = 0 lbl.Text = Main.cur.GetString("sBody") lbl.TextColor = Colors.Black fara.SetScroll(lbl,ScrollView1) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub ImageView1_Click Dim p4 As ImageView p4=Sender Main.cur = Main.sql1.ExecQuery("SELECT sRate FROM tbl_list WHERE sID ="&p4.Tag) Main.cur.Position = 0 If Main.cur.GetInt("sRate") = 0 Then Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl_list SET sRate = 1 WHERE sID = "&p4.Tag) ToastMessageShow("اضافه شد",False) p4.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"fav1.png")) Else Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl_list SET sRate = 0 WHERE sID = "&p4.Tag) ToastMessageShow("خارج شد",False) p4.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"fav0.png")) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ بفرمایید اینم لینک تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
discoversh 54
درود و سلام خدمت دوستان و اساتید.میخاستم بدونم که چجوری میشه توی دیتابیس های چند جدولی لیست علاقه مندی جداگونه برای هر جدول درست کرد.البته بدون استفاده از کتابخونه فراخوانی استاد اسکندری.اون رو هم امتحان کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.