mohammad0064 4 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من از تابع SendLargeSms استفاده کردم در فایل ورد آوردم و وقتی گزینه send رو میزنم با خطایی که در انتهای فایل پیوست آوردم مواجه میشم لطفا راهنمایی بفرمایید. Sub SendLargeSms.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad0064 4 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ ماهم همه ازاین تابع استفاده میکنیم و مشکلی نداریم. سورستون رو پیوست کنید تا نگاه کنم. سلام ممنون از راهنماییتون تقریبا مشکلم رو فهمیدم من تعداد سطرهای اکسل رو که پیام براشون میخوام ارسال کنم تو برنامه مثلا 1000 تا انتخاب میکنم و تعداد شماره هایی که برا ارسال دارم مثلا 500 تا هست وقتی پیام رو میخوام ارسال کنم خطا میده که تعداد سطرهای انتخابی با چیزی که داری ارسال میکنی یکی نیست ولی با این حال هم پیام رو ارسال میکنه فقط میخواستم این وسط این پیغام مشاهده نشه Sub send_click Dim col As Int Dim row As Int For row 0 To 999 a=table1.GetValue(0,row) SendLargeSms(a,EditText2.Text) Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز برای زودتر جواب گرفتن لطفا عنوان مناسب استفاده کنید فایل پیوست نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad0064 4 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز برای زودتر جواب گرفتن لطفا عنوان مناسب استفاده کنید فایل پیوست نشده فایل رو مجدد پوست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad0064 4 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام. حتما جایی رو اشتباه رفتید که به اررور برخوردید ، شایدم دسترسی ارسال پیامک رو به مانیفیست اضافه نکردید. http://answercenter.ir/topic/3702-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C/ سلام دوست عزیز من هم از همین تابع استفاده کردم که با پیغام خطا موجه شدم کدها تو فایل ورد پیوست هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز من هم از همین تابع استفاده کردم که با پیغام خطا موجه شدم کدها تو فایل ورد پیوست هستند ماهم همه ازاین تابع استفاده میکنیم و مشکلی نداریم. سورستون رو پیوست کنید تا نگاه کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام. حتما جایی رو اشتباه رفتید که به اررور برخوردید ، شایدم دسترسی ارسال پیامک رو به مانیفیست اضافه نکردید. http://answercenter.ir/topic/3702-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad0064 4
سلام دوستان من از تابع SendLargeSms استفاده کردم در فایل ورد آوردم و وقتی گزینه send رو میزنم با خطایی که در انتهای فایل پیوست آوردم مواجه میشم لطفا راهنمایی بفرمایید.
Sub SendLargeSms.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.